發新話題

[others] Well, well, well….Well AK GBB開箱

咩材料?有無災情?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 12-6-2017 14:57 發表
咩材料?有無災情?
暫時試左3次差滿氣打空槍,未有野爆
咩材料番到屋企會睇,塞緊車

引用:
原帖由 051039 於 12-6-2017 17:16 發表

暫時試左3次差滿氣打空槍,未有野爆
咩材料番到屋企會睇,塞緊車
買車啦,支槍放車,塞車拎出黎睇下咩材料

引用:
原帖由 m11.man 於 12-6-2017 17:23 發表

買車啦,支槍放車,塞車拎出黎睇下咩材料
即刻比交通警開槍射咯。
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 12-6-2017 17:32 發表

即刻比交通警開槍射咯。
射殺兒童好大罪

引用:
原帖由 jacko 於 12-6-2017 14:57 發表
咩材料?有無災情?
機匣,機匣蓋,槍帶扣,選擇掣,甩彈弓掣,trigger guard,槍托鎖,回鏜彈弓杆,通槍條,火帽,槍托尾蓋
都係鋼

引用:
原帖由 051039 於 13-6-2017 14:00 發表

機匣,機匣蓋,槍帶扣,選擇掣,甩彈弓掣,trigger guard,槍托鎖,回鏜彈弓杆,通槍條,火帽,槍托尾蓋
都係鋼
內件呢?

我個把唔知點解,入左co2, hammer drop 左,無氣無彈出,有無人知點解...? Thx

引用:
原帖由 gavin2008hihi 於 21-6-2017 18:26 發表
我個把唔知點解,入左co2, hammer drop 左,無氣無彈出,有無人知點解...? Thx
未reset隻匣?

Reset隻匣?

引用:
原帖由 gavin2008hihi 於 21-6-2017 19:26 發表
Reset隻匣?
打完一匣要拉返個制

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-6-2017 21:52 發表

打完一匣要拉返個制
我連一發都打吾到... hammer drop 左之後, 粒彈就甘流出黎, 無blowback...

引用:
原帖由 051039 於 13-6-2017 14:00 發表

都係鋼
1000以內喎,咁大隻蛤乸隨街跳?

引用:
原帖由 cyl198911 於 21-6-2017 22:39 發表

1000以內喎,咁大隻蛤乸隨街跳?
鋼身鑄壓件本身唔係話貴,enL特價個期先千3一支,
以前B0ys鋼ak味又係幾舊水仲賺緊你錢,吉打AKkit個陣仲賣緊幾千一套 係市場唔平賣姐

引用:
原帖由 gainax 於 21-6-2017 23:20 發表

鋼身鑄壓件本身唔係話貴,enL特價個期先千3一支,
以前B0ys鋼ak味又係幾舊水仲賺緊你錢,吉打AKkit個陣仲賣緊幾千一套 係市場唔平賣姐
真ak既價位
如果係ak47個身成舊車出黎就貴啦

發新話題