發新話題

以兵當街起舞 視頻曝光

以兵當街起舞 視頻曝光

(明報)2010年7月6日 星期二 12:25

以色列    一班士兵在巡邏期間在街上聞歌起舞,被人拍成視頻放上網曝光,以軍表示已展開調查。

短片中,可見該班士兵共有6人,他們初時小心翼翼地巡邏,其間突然停下,跟隨美國    歌手Kesha的歌曲《Tick Tock》跳起舞來,尾段更2人一組手拉手轉圈,有點像土風舞。之後,他們又繼續巡邏。

將視頻放上YouTube    網站的人指,他們當時在西岸希伯倫鎮巡邏。視頻吸引不少人觀看。

以色列軍方形容事件「有如特技」,又指已通知有關部隊的指揮官,調查此事,有關士兵將面臨處分。

將片段放上YouTube的人,一度將視頻移除,但以色列多間電視台將視頻下載,不斷重播。

有關視頻可見於以下網站:

http://vimeo.com/13097964
http://www.youtube.com/watch?v=Vg9g6b191HM

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

以色列士兵壓力咁大
拍片都係輕鬆下je
希望唔會有咩處罰啦

他們一開始跳,我就笑了

咁齊~一定排過唔似即慶喎

係咪GAME友扮架咋

我覺得係 特登拍咋...
美軍 都有好多片係街玩啦..

戰地閒娛
有咩問題?
陰晴不定,本是人性。

引用:
原帖由 herrick-chang 於 6-7-2010 22:35 發表
他們一開始跳,我就笑了
對唔住...我都笑埋...

Full gear 跳舞

我都試下先
[[IMG]

我期待佢地跳nobody
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

壓力大係要減下壓既.........

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-7-2010 13:06 發表
我期待佢地跳nobody
nobody就未搵到......不過美佬跳lady gaga就搵到..仲俾電視台訪問添.....

Lady GaGa Telephone Remake

訪問

佢地無咩大錯, 錯在比人影到姐~

其實佢好似播緊d 禱告? 之後轉左做 流行曲喎...  
會唔會係哩樣有問題..

引用:
原帖由 azraelwing 於 7-7-2010 15:03 發表
其實佢好似播緊d 禱告? 之後轉左做 流行曲喎...  
會唔會係哩樣有問題..
回教徒在每天禱告時段是忌殺生, 所以以軍先咁輕鬆地跳舞

明顯惡攪

[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

發新話題