19 12
發新話題

過左三年先嚟三紅

過左三年先嚟三紅

用左三年零個兩月先嚟三紅

邊度有得修理?要幾錢?
定買個部好呢?

修理完都未必搞得掂, 三紅係舊型號XB既內構缺憾
加陣新出既冇咁易三紅, 買過部好過
縮縮北行鳥 =口=

3年算係甘了, 我部過保左養2日就出事了
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

其實點解會3紅既
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

三年幾先 3紅真係好好運

新出果時 3紅既機會 真係可能 ...
到手第1日就黎 3紅 !!

多口問下
新款360 還會3紅嗎 ??
還是 3紅的機會小左 ??

唔該哂

引用:
原帖由 navyjaa 於 25-1-2010 02:49 發表
三年幾先 3紅真係好好運

新出果時 3紅既機會 真係可能 ...
到手第1日就黎 3紅 !!

多口問下
新款360 還會3紅嗎 ??
還是 3紅的機會小左 ??

唔該哂
機會小左~

引用:
原帖由 一等兵 於 25-1-2010 00:23 發表
其實點解會3紅既
聽聞係過熱

新版唔會3紅,不過會有紅綠燈~

不如轉玩PS3啦~

三紅已經係不治之症...整都無用...買部新啦~而家買forza3套餐響指定商店購買仲可以換套forza麻雀加架唔記得咩廠既wagon形手指....都係24xx.....詳情可參考官方宣傳~!

引用:
原帖由 路比 於 25-1-2010 19:16 發表
新版唔會3紅,不過會有紅綠燈~

不如轉玩PS3啦~
PS3 I also have ,
anyway, i got a new Xbox 360 Elite la..   

what should I do with the Old useless xbox 360??

引用:
原帖由 ATM 於 27-1-2010 21:00 發表

PS3 I also have ,
anyway, i got a new Xbox 360 Elite la..   

what should I do with the Old useless xbox 360??
就咁賣返出去一定唔值錢喇,真係想放既可以打去800-964-215 MICSOFT HOTMLINE
如果無拆過封條睇下佢肯唔肯補錢換機之後先拎出去放囉,睇下有無數圍,再唔係留返佢用黎凍天當暖風機

引用:
原帖由 亞延 於 28-1-2010 15:41 發表

就咁賣返出去一定唔值錢喇,真係想放既可以打去800-964-215 MICSOFT HOTMLINE
如果無拆過封條睇下佢肯唔肯補錢換機之後先拎出去放囉,睇下有無數圍,再唔係留返佢用黎凍天當暖風機
$7xx 續保一年就可以換

引用:
原帖由 gtoray 於 28-1-2010 16:19 發表

$7xx 續保一年就可以換
i dont want to replace.. i want black Elite version with HDMI and 120G

i thilnk i will take it apart and fix it in office using the hi tech equippent
then give to friend

引用:
原帖由 ATM 於 28-1-2010 20:26 發表

i dont want to replace.. i want black Elite version with HDMI and 120G

i thilnk i will take it apart and fix it in office using the hi tech equippent
then give to friend
上 utube 都有d片教 repair 3 紅
只要拆機, "禁"返實個 gpu 就得 (不過會冇左保養權)

oh my god~~~~~
我又 3 紅~~

19 12
發新話題