發新話題

反恐後勤隊

回覆 57# 的帖子

警司仲有多少胃腩...

引用:
原帖由 Boniface 於 27-12-2009 17:52 發表
警司仲有多少胃腩...
中年危機之一(!?)
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-12-2009 13:45 發表

Armed Police CO19 定所有警察先...
前排睇BBC 有隊警察跟押款車 係用G36C

我覺得叫佢做重裝警察似乎好 d,個名搞到香港好係好多恐怖份子咁。

引用:
原帖由 nishi 於 25-12-2009 12:26 發表

加陣把左輪除左好似話越黎越少後備件之外, 我真係諗唔到有咩原因要換左佢...倒是無啦啦換左呢d係香港好多人覺得係"特警用""軍用"既武器,會有機會令市民不安...

美國? 你唔好理人地最肥最無用, 香港d犯十居其九頂盡拎把老牛...美國? 個個都拎住把槍同你射, 所以唔用把火力強d既手槍點得...
佢地本身已經係一件BA
引用:
原帖由 Chairman 於 26-12-2009 22:31 發表
佢呢條咩花尼GA....
鵰。豹。狸。獅。狒

e,著highmark既?

引用:
原帖由 Chairman 於 29-12-2009 06:17 發表
From Off Beat反恐特勤隊
體現警隊最新反恐行動策略儘管香港面對恐怖襲擊威脅的級別仍維持於「中度」水平,香港仍不能排除受到恐怖襲擊的可能。因此,警隊必須以謹慎態度,確保適當、積極和有效的保安措施能貫徹執行 ...
真好野! 反恐特勤隊真利害, 單手燒Glock, 重要咁近個伙記!
如果係我.......就一定中......個自己友!

附件

29-12-2009 21:07

井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 jwlchan 於 29-12-2009 21:07 發表

真好野! 反恐特勤隊真利害, 單手燒Glock, 重要咁近個伙記!
你都識講...你丫嘛

引用:
原帖由 jwlchan 於 29-12-2009 21:07 發表

我個人認為拎防彈盾唔會重有雙手拎槍....
近? 唔通指向天咩 ?

問題就係, 點解咁樣拎防彈盾, 又試下好似佢咁開槍, 睇下有乜後果?
你估個支係BB Gun?
純討論, 唔好話又有火藥到!
井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 jwlchan 於 31-12-2009 03:49 發表
問題就係, 點解咁樣拎防彈盾, 又試下好似佢咁開槍, 睇下有乜後果?
你估個支係BB Gun?
純討論, 唔好話又有火藥到!
你做唔到唔等於佢地做唔到,係咪?

發新話題