36 123
發新話題

[紅之眼鏡/犬狼傳說]1:1九二式強化裝甲服@港大

[紅之眼鏡/犬狼傳說]1:1九二式強化裝甲服@港大

同上次玩具日唔同,好多位都改過

但都會再改良,希望係年底會展再出動

還請各位留下寶貴的意見,謝謝!!

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +15 相片分享 18-11-2009 23:25
  • gtoray 金錢 +15 相片分享 18-11-2009 23:25

犬狼 !! 萬歲萬歲萬萬歲

師兄,套釤好正,請問套釤有無內置冷氣機呢?
如果無,我會濕曬

個人建議:套甲做得反光少少,再黑多少少就會好睇好多......... 而家係灰色............

隻眼識發光幾正wor~
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 watergap69 於 18-11-2009 14:10 發表
師兄,套釤好正,請問套釤有無內置冷氣機呢?
如果無,我會濕曬
風扇就有一把.....主要發熱位都只係有頭,頸同心口

把風扇係調整面罩內氣壓用,減低霞氣發生

引用:
原帖由 F22 於 18-11-2009 18:58 發表
個人建議:套甲做得反光少少,再黑多少少就會好睇好多......... 而家係灰色............
有諗過....槍身用左該物料作試驗

但伸展性欠奉,而該甲曲位非常多........所以物色新材料中

引用:
原帖由 zachary 於 18-11-2009 23:24 發表
隻眼識發光幾正wor~
多謝
不過得2粒led真係唔多夠光,所以每邊會加多2-3粒

心口o個o舊係計數機?!

"捉字蝨"的漏習來了......就頂唔順

樓主.............比唔比我玩呢?

熱都熱死

你望下 下面
我有成班

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-11-2009 03:17 發表
熱都熱死

你望下 下面
我有成班
你果張係電影劇照..仲係用特效添....
三套電影我都有睇過
美國果邊有一team cosplay添,人地件甲係倒模,仲有架裝甲車添
不過我呢件標榜all hand make囉

引用:
原帖由 hypermax 於 25-11-2009 23:01 發表

你果張係電影劇照..仲係用特效添....
三套電影我都有睇過
美國果邊有一team cosplay添,人地件甲係倒模,仲有架裝甲車添
不過我呢件標榜all hand make囉
果D真係發燒友

捉字蝨漏習問題一....

樓主....你cos"紅眼鏡"定"犬狼傳說"先..................

引用:
原帖由 dodolook 於 24-11-2009 01:35 發表
心口o個o舊係計數機?!
係,電影果件都係一樣

36 123
發新話題