發新話題

保貼~Qewi~ 9月12日中環夜影

保貼~Qewi~ 9月12日中環夜影

上次冇時間整理好D相片就貼,覺得有小小對唔住~Qewi~ 家下保番幾張先

第一組先貼點得意小小的

本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 +20 相片分享 25-9-2009 16:18
  • louisli 金錢 +20 相片分享 25-9-2009 16:18
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

再黎一D比較型格一點

最後一組.......太夜了..我們的小公主開始冇電....

見到Qewi為左我地,花左成晚時間,我地真係需要和Qewi講多次~~謝謝~~

你地出中環都唔搵我..............

引用:
原帖由 阿明 於 26-9-2009 02:04 發表
你地出中環都唔搵我..............
係咪有甜品食先
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

唔差! 不過頭兩張可以吹多少少自然光

I like this one.

謝la...........

我like第一張~

係架..~Qewi~ ..幾可愛架

隻眼唔好禁大啦
不太自然
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

thanks a lot^^
i like it^^
www.fotop.net/qewi

引用:
原帖由 qewi 於 7-10-2009 22:44 發表
thanks a lot^^
i like it^^
你鍾意就得la...遲D我叫Samson再約你影相可以嗎??

引用:
原帖由 亞龍 於 7-10-2009 22:55 發表

你鍾意就得la...遲D我叫Samson再約你影相可以嗎??
sure啦 你唔嫌我醜就得啦 ^^
www.fotop.net/qewi

引用:
原帖由 qewi 於 8-10-2009 11:20 發表

sure啦 你唔嫌我醜就得啦 ^^
好....約....約......

發新話題