發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1 (出相區)

引用:
原帖由 積夫 於 13-7-2009 02:30 發表
唔好咁喇,作位一個受害人,佢都應該想睇返下相,等佢死得眼閉....
死得眼閉....that "受害人" look like feel very very happy wo

眼閉...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-7-2009 02:36 發表

比佢內人睇
He will really 死得眼閉 la.........................

RIP la...

小弟的劣作...同各位大師級的比,當然有距離喇...

附件

13-7-2009 20:04

本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 +20 相片分享 13-7-2009 22:04
  • louisli 金錢 +20 相片分享 13-7-2009 22:04
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

model .....認真麻麻
有個披頭散髮唔化妝咁ge...

引用:
原帖由 gtoray 於 13-7-2009 20:11 發表
細路女黎姐...係咁上下LA........
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 gtoray 於 13-7-2009 20:11 發表
我其實都想咁講...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-7-2009 02:36 發表

比佢內人睇
我直接mms俾龍嫂.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-7-2009 01:26 發表

我直接mms俾龍嫂.....
我驚到時要播
知否世事常變....變幻原是永恆.....
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 亞龍 於 14-7-2009 00:35 發表

細路女黎姐...係咁上下LA........
係我唔好....無提佢哋搞返正先影

引用:
原帖由 積夫 於 13-7-2009 20:04 發表
小弟的劣作...同各位大師級的比,當然有距離喇...
積夫兄........你真係第一次用數碼單反???
相片的角,光暗及色温也處理得不錯,很有天份啊.............
以下的兩次活動我以包了其中的一組,唔知你有否興趣一齊去玩下?
http://www.dcgarden.net/viewthre ... &extra=page%3D1
http://www.dcgarden.net/viewthre ... &extra=page%3D1

同時....如果呢場你都有興趣,我也可以同你一齊去...........反正o個日我都未有野做

引用:
原帖由 queen 於 14-7-2009 02:12 發表

係我唔好....無提佢哋搞返正先影
唔係呀........最細個的妹妹佢幾得意,..............

先的謝咁多位老細幫襯, 兩位囡囡都係新做無耐, 服持得唔好嘅請咁多位老細多多包含.....

講完笑啦, 由於天意弄人, 令原本室外嘅活動變咗室內(最吹漲係鬼咁好天 )
小弟安排上亦有不足, 引起混亂......

希望大家嗰日影得開心啦.....
而兩位囡囡都叫我問大家, 對佢哋有乜評語, 大家不防直講...

THX

引用:
原帖由 亞龍 於 14-7-2009 02:15 發表

唔係呀........最細個的妹妹佢幾得意,..............
佢有刀喺手....仲得意呀.........

引用:
原帖由 queen 於 14-7-2009 02:32 發表
先的謝咁多位老細幫襯, 兩位囡囡都係新做無耐, 服持得唔好嘅請咁多位老細多多包含.....

講完笑啦, 由於天意弄人, 令原本室外嘅活動變咗室內(最吹漲係鬼咁好天 )
小弟安排上亦有不足, 引 ...
太細個...冇咩經驗囉......唔係好識化妝囉.........不過,其實大家出黎玩下姐,冇咩所為la.......

引用:
原帖由 queen 於 14-7-2009 02:32 發表
而兩位囡囡都叫我問大家, 對佢哋有乜評語, 大家不防直講...
肯咁問,有食呢行飯的後天條件
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題