發新話題

維護穩定.....一二三四....

個把弩真係
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 surefire0828 於 12-7-2009 23:27 發表

我係覺得防暴警察用實彈就唔會只係單單軍警防暴
加上果種規模更加近似軍事威攝既策略以制服動亂及控制局面 或者係中囤政治體制下係唯一可行既辨法...
宵禁係咁上下ga la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 12-7-2009 21:54 發表
唔知點解,好鐘意呢幅
我都係啊~
雖然一向對 pla 或公安無乜好感
但呢幅相真係唔錯~

引用:
原帖由 gtoray 於 13-7-2009 09:28 發表

我都係啊~
雖然一向對 pla 或公安無乜好感
但呢幅相真係唔錯~
完全表現到警察要有既震懾力........
不過如果我貼埋另一張警察踩住一個脫光既維族人再用槍指住佢個頭又唔知其他人會點諗啦...

我都唔明外國d人嘈咩

土耳其d人嘈中國鎮壓新疆人...

死人啦,唔理咩.

個腦都唔知諗咩.

話外國新聞比較開放,都唔知外國d新聞俾咩人睇的

大家有無睇真d呢
從支手槍係無彈的

引用:
原帖由 Boniface 於 13-7-2009 21:59 發表
大家有無睇真d呢
從支手槍係無彈的
YES
冇上匣

引用:
原帖由 vincent199 於 13-7-2009 19:11 發表
我都唔明外國d人嘈咩

土耳其d人嘈中國鎮壓新疆人...

死人啦,唔理咩.

個腦都唔知諗咩.

話外國新聞比較開放,都唔知外國d新聞俾咩人睇的
http://simon_danke.mysinablog.co ... p;articleId=1816157
引用:
土耳其跟新疆扯上關係,主要是兩者同屬「突厥」族。宗教因素反而較小,因為正如土耳其部份評論所言,雖然穆斯林就算不同種族,但都會有一種brotherhood的感情,但對維吾爾族,以及回族等其他中國穆斯林社群,則只有土耳其人關注。

土耳其人一向視自己為突厥大家庭的老大哥,尤其是蘇聯解體、中亞多個同屬突厥族的地區建國後,認為土耳其有責任保護突厥各族,為他們發聲

引用:
原帖由 gtoray 於 14-7-2009 01:00 發表

http://simon_danke.mysinablog.co ... p;articleId=1816157
土耳其人同新彊維族人基本就係同宗.....

我想問把弩係射箭定係有其他野?

呢d武警全部著緊解放鞋, 睇電視的巳全部著黑boot, 型好多

皇家空軍

引用:
原帖由 Mcronny 於 15-7-2009 18:44 發表
我想問把弩係射箭定係有其他野?
弩當然射弩箭(我諗@@)
可能有麻醉藥XD

好型棍呀!!!!!!!

未知圖中所示的特警是屬公安部的特警還是武警部隊的特警???

如果是武警部隊的特警,,其實人員就是根本的來自............
delete

回覆 28# 的帖子

見武警多數都著返迷彩.
公安D 特警睇相多數都黑色or 藍色..

最正係有張後面有紅衣居民
遠看以為是狙擊手

發新話題