發新話題

粉領PTU基地開放日有飛送

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 10-5-2009 03:45 發表

其實............My name is Jack...師兄, 久仰大名, 我有追你整MP5 D Post架.
Hello JACK, 你太客氣喇, 我其實只係好似 KERORO 鍾意砌模型,
用模型方法整落MP5個手柄度,好多師兄都整到,來來去去都係畢地/模型油,唔係好難。

見有時間, 再Up d 相先

未入去就見部面包車運面包入去喇

回復 62# 的帖子

玩警棍係唔好架妹妹

有fire制既???射咩架會???

引用:
原帖由 MKL04438 於 10-5-2009 17:44 發表
有fire制既???射咩架會???
會出火囉

引用:
原帖由 anjhl 於 10-5-2009 17:43 發表
玩警棍係唔好架妹妹
[無碼]幼齒少女把玩硬棒  

狗仔表演

其中一位係ASU, 估下係邊位?
飛狗
走狗
咬狗

防暴表演

流流地的暴民
面包車飄移

空中飛蛋
lee張幾有氣勢

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +20 相片分享 11-5-2009 21:00
  • gtoray 金錢 +20 相片分享 11-5-2009 21:00

係走之前,見返之前車我裝甲車遊車河位警察
問左架新車有咩新野(or冇左乜野)
新野:
位置比以前來得多
有聲波系統(以前就放生電以免有人推車,家陣用聲波"v run run","run走d人)(上圖冇,要另裝)
可以係車上加裝強力射燈(上圖冇,果日都冇)
多左道門
少左:
再沒有以前的指揮車同運兵車之分,只有車上裝備之分
冇左射煙霧彈既系統,要人手係車頂掟出黎
冇左電網放生電

不變=裝甲同之前殺神一樣,冇乜特別

至於殺神既命運....只會另黎做展品,唔會再出動
加陣可以渣殺神既警員,全港不過8位

"v run run"?.... 如來佛掌?....

btw, SDU表演時你去左邊影?中間位?

今次見SDU既新玩具真係新到冇朋友, SDU新手指南又要加下D新野

原來件BH!之前比生果影過

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 10-5-2009 23:07 發表
"v run run"?.... 如來佛掌?....

btw, SDU表演時你去左邊影?中間位?
係你前兩個身位之麻

引用:
原帖由 Paul 於 11-5-2009 02:29 發表
清好多的新片

http://www.youtube.com/watch?v=CsocjeoEfMI
似係官方片多D....

PTU@PTU HQ, 9 May 2009

All photos are uploaded to following site:
http://www.fotop.net/Koman/PTU

Here's some of them, using Nikon 70-300 VR.

Zu jeder Zeit
an jeder Ort
bleibt das Tun
der Menschen das qleiche

SDU@PTU HQ, 9 May 2009

All the photos are uploaded to the following link :
http://www.fotop.net/Koman/SDU

Here's some of them.

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +20 相片分享 11-5-2009 20:58
  • gtoray 金錢 +20 相片分享 11-5-2009 20:58
Zu jeder Zeit
an jeder Ort
bleibt das Tun
der Menschen das qleiche

發新話題