34 123
發新話題

你又是這樣的嗎?

你又是這樣的嗎?

http://hkblog.xanga.com/70823389 ... 301352423681725105/

有同感!!

大家亦不坊看看第二個cm :

香港的男生質素越趨下降
就因為多得那些狗公不少
---By LoSt_MyWaY_ShInG

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

所以大家要溝女..
千祈唔好用"私影"呢招約心儀女性出黎

否則弄巧反拙..

我始於覺得女性會好討厭呢個借私影黎識女仔既所謂  "狗公"

真係會有人借故親近佢.......?

除此以外, 大至上認同

引用:
原帖由 gtoray 於 27-7-2009 17:29 發表
真係會有人借故親近佢.......?

除此以外, 大至上認同
呢個世界總有一d飢不擇食的狗公

睇完好想笑.... 呢個世界真係乜人都有...

所以麻煩不要強行/經常用拍照做藉口約我見面

佢太自大,常想別人是有機心,當然不排除呢個可能,但佢會唔會太有自信?

所以我先唔影女, 就係咁解

我~想~係~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

我同意.........請別借「攝影」親近我,我以有老婆..同時也唔鐘意肥婆
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 LCW 於 27-7-2009 23:14 發表
所以我先唔影女, 就係咁解
不過講開又講

又難怪港女會對攝影人有偏見

事關小弟亦經常見啲所謂私影係我就讀間學校到取景

而那些攝影人...幾個"ma 啦老"圍著個少女

有啲個樣仲要係好樣衰, 咸咸濕濕果啲呢.. 電車男又有...
相信大家會諗到.

換著你係少女, 對呢啲狗公...都想  la

引用:
原帖由 亞龍 於 27-7-2009 23:31 發表
我同意.........請別借「攝影」親近我,我以有老婆..同時也唔鐘意肥婆
我都同意~~~~~~~~~請別借「攝影」親近我,我以有女朋友~~同時也唔鐘意港女~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 m4devastator 於 28-7-2009 02:08 發表

不過講開又講

又難怪港女會對攝影人有偏見

事關小弟亦經常見啲所謂私影係我就讀間學校到取景

而那些攝影人...幾個"ma 啦老"圍著個少女

有啲個樣仲要係好樣衰, 咸咸濕濕果啲呢..;a ...
近排某Forum都成日爆料出黎, 指有啲"影佬"對港女毛手毛腳, 搞到班港女寧願搵女影師都唔搵男的...

引用:
原帖由 LCW 於 28-7-2009 11:16 發表

近排某Forum都成日爆料出黎, 指有啲"影佬"對港女毛手毛腳, 搞到班港女寧願搵女影師都唔搵男的...
其實有時我收工攞住部機係旺角經過時都有d唔自在...
因為我本身唔鍾意影o靚模...所以都唔想人地誤會我...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

34 123
發新話題