發新話題

你餓唔餓?

取消高亮

勁好食

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-10-2012 23:02 發表

細路仔時無零用錢,呢d 野只偶爾有機會食之,次次都想印個印水紙落手玩下,次次都衰(一噠噠...)到而家如何成功印個圖案上身仍然係一個未解之謎
查一兩滴水係皮膚掃暈......不能太濕......撻上去.....用手掌按住....等一陣..固定..離手....再係印紙背濕兩滴....慢慢掃暈....再用手按住....等水份半揮發....然後撕走
禾刀係係厠所衰過好多次先領悟倒

點解無了結糖

引用:
原帖由 tango1997 於 30-10-2012 23:08 發表

查一兩滴水係皮膚掃暈......不能太濕......撻上去.....用手掌按住....等一陣....離手....再係印紙背濕兩滴....慢慢掃暈....再用手按住....等水份半揮發....然後撕走
禾刀係係厠所衰過好多次先領悟倒
唔怪得,我細路仔時最無就係耐性x!!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

PEZ   正野
仲有幾個筒放左係屋企

我以前最愛係牛仔片,果時重係一塊方型既,好食過而家一格格好多
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 hang2 於 30-10-2012 23:12 發表
點解無了結糖
乖......唔好嘈.....叔叔補番 ......醒多舊痴牙馬仔你嘆

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-10-2012 23:23 發表
我以前最愛係牛仔片,果時重係一塊方型既,好食過而家一格格好多
有變過咩? 我仲記得一年班果時食係有小玩具送的
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-10-2012 23:23 發表
牛仔片小食.....無乜印像

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-10-2012 23:26 發表

有變過咩? 我仲記得一年班果時食係有小玩具送的
點講呢? 以前係類似炸豬皮咁樣,但一塊塊方型的
而家就好似格格薯餅咁既樣...表面質感平滑左...味道淡左...無咁熱氣同埋味精囉
不過細路仔梗係覺得又熱氣又勁味精先好食

整多罐"克力架".......其他牌子食唔番呢隻味.......最正係罐底D餅乾碎.....要用鐵匙羹仔泥享受

附件

30-10-2012 23:35

引用:
原帖由 tango1997 於 30-10-2012 23:28 發表

牛仔片小食.....無乜印像
咁呢隻呢

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-10-2012 23:37 發表

咁呢隻呢

味食過

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-10-2012 23:37 發表

咁呢隻呢

好味棒.....最鍾意紫菜味

尼到有冇C兄食過一隻"蘑菇型朱古力手指餅"?
最特別既係有幾包野要自己整D朱古力同倒模再雪一陣
細個時覺得好好玩

引用:
原帖由 tango1997 於 30-10-2012 23:39 發表

味食過
師兄睇黎大過小弟好多x!!

發新話題