發新話題

你餓唔餓?

取消高亮

你餓唔餓?

無優無慮既童年......除左玩具.....貼紙.....就只有哩D
小時候既零食

呢隻吹波膠個包裝紙可以入厠所濕水印紋身架

附件

30-10-2012 22:40

嘩! 真是好懷念呀!
乖乖真是食唔停!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

我放乖乖5香味第一位 ......耶子味麻麻......禾個人始中係咸
次選三粒糖
麥芽糖太痴牙.....好小食

大白兔糖  我現在每日都食
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

童年回憶。

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 30-10-2012 22:50 發表
童年回憶。
人老左就會諗舊屎架嘞

全部都食過晒...好記得果d古怪超人印水紙.......
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

搞到好肚餓添...

引用:
原帖由 衰人 於 30-10-2012 22:52 發表
全部都食過晒...好記得果d古怪超人印水紙.......
整得好....撻得靚.....可以留3日.....之後越泥越化......約一星期後全甩

引用:
原帖由 tango1997 於 30-10-2012 22:40 發表
細個唔識,濕太多水,成日都印唔到  
如果冇記錯,D吹波膠好快無味

突然好想飲綠寶 !!!

引用:
原帖由 2slow 於 30-10-2012 22:45 發表
大白兔糖  我現在每日都食
禾check過資料.....194幾年中国開始生產..........未改革開放時.....美國D超市只有兩種中國貨品入貨架....
1:大白兔糖
2:青島啤酒

引用:
原帖由 tango1997 於 30-10-2012 22:40 發表
細路仔時無零用錢,呢d 野只偶爾有機會食之,次次都想印個印水紙落手玩下,次次都衰(一噠噠...)到而家如何成功印個圖案上身仍然係一個未解之謎
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 GHST 於 30-10-2012 22:57 發表

細個唔認,濕太多水,成日都印唔到  
如果冇記錯,D吹波膠好快無味
起碼三粒先有料到&吹到大波.....所以一紋就幾隻

發新話題