發新話題

DIY之AIMS整容記

取消高亮
Very nice,  最估唔到係個grip 咁造

SO 師父好野, 支持DIY
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

其實司馬呢支都算係咁,d木用夾板造,dboy果支全支更恐怖,落到你手上你會整都費事整

有有辦法搵到埃及個maddi尾柄呢?我好想將支aims改maddi柄,然後個aims柄裝上rpk度,咁連埋支amd65我所有ak款都係個柄向右摺

蘇兄不如將所有DIY經驗結集成書, 做福玩具界!

刻字要用咩架餐?thanks!!

引用:
原帖由 washizuka 於 3-7-2015 07:57 發表
其實司馬呢支都算係咁,d木用夾板造,dboy果支全支更恐怖,落到你手上你會整都費事整
dboy個托可拆,字又OK,司馬鉚釘加燒焊,木杯木柄又錯樣,俾都吾要
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 zombie 於 3-7-2015 10:03 發表
刻字要用咩架餐?thanks!!
求指教!

引用:
原帖由 washizuka 於 3-7-2015 08:00 發表
有有辦法搵到埃及個maddi尾柄呢?我好想將支aims改maddi柄,然後個aims柄裝上rpk度,咁連埋支amd65我所有ak款都係個柄向右摺
photo please

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 TT33 於 3-7-2015 08:46 發表
蘇兄不如將所有DIY經驗結集成書, 做福玩具界!
我已經好做福人群,search DIY la

《河湟有感》司空圖

[quote]原帖由 zombie 於 3-7-2015 10:03 發表
刻字要用咩架餐?thanks!! [/quote
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &highlight=PPSH]
真相在此

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 washizuka 於 3-7-2015 08:00 發表
好冷門喎,搵到都唔方平,買都未必肯寄
不如DIY

回覆 6# 的帖子

好很勁, 無得傾!
等得閒學下你將膠變木!

[quote帖由 051039 於 3-7-2015 20:33 發表

好冷門喎,搵到都唔方平,買都未必肯寄
不如DIY [/quote]
家下吹下水都要査書,此壇水平太高

《河湟有感》司空圖

啱啱睇下書,換個煲同火帽,照門同匣,就變成AI-74

《河湟有感》司空圖

發新話題