發新話題

DIY之AIMS整容記

取消高亮
終於知道點解我個尾butt同其他唔同

附件

4-7-2015 00:29

4-7-2015 00:29

乘機唒命
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Lolanto 於 4-7-2015 00:27 發表
終於知道點解我個尾butt同其他唔同
升三個key唔該。。。。

好犀利呀。。。。點解咁嘅

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-7-2015 00:47 發表
乘機唒命
太陽落左山好耐啦~

引用:
原帖由 tango1997 於 4-7-2015 01:11 發表

升三個key唔該。。。。

好犀利呀。。。。點解咁嘅
好犀利呀 點解既

升左啦~

會唔會太型

回覆 6# 的帖子

感謝蘇兄教路,小弟已將膠變木feel了,雖然不太好看,但都已很滿足了!估不到一支marker筆有同透明油有咁大威力!

影泥睇下

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 39# 的帖子

馬馬虎虎見笑了!

附件

9-7-2015 18:17

9-7-2015 18:17

仲靚過禾個G

《河湟有感》司空圖

你個支係鋼?

《河湟有感》司空圖

回覆 42# 的帖子

我將你教既方法掉轉左少少做
先省底, 刀刻紋,省多次, 透明橙, Marker 啡填滿, 半光澤!

鋼乜鬼丫, 窮鬼從來矛錢玩鋼!
KJ一碌, 扮下鋼feel!
Slide 無blue過, 純水手作仔!

附件

9-7-2015 18:59

引用:
原帖由 Ang123456 於 9-7-2015 18:59 發表
我將你教既方法掉轉左少少做
先省底, 刀刻紋,省多次, 透明橙, Marker 啡填滿, 半光澤!

鋼乜鬼丫, 窮鬼從來矛錢玩鋼!
KJ一碌, 扮下鋼feel!
Slide 無blue過, 純水手作仔!
So beautiful

透明橙, Marker 啡填滿----點解既?點解既?點解既?

KJ 扮鋼求教

《河湟有感》司空圖

發新話題