20 12
發新話題

G&P T1 LED電筒for Kriss

取消高亮

G&P T1 LED電筒for Kriss

今日0係"英雄手臂"入手呢支聽聞可直上Kriss0既電筒-G & P T1 LED Flashlight, 售價@*). 盒電筒包:電筒本體連on/off尾制,鼠尾制及CR123電池一粒.電筒身係綠色,怪怪地,另有長著及爆閃功能.
雖說可直上,但安裝發現上Kriss電筒套非常緊,需0係電筒套內則打磨少許........
裝完發覺電筒綠色襯落支Kriss真係幾肉下,找來一支老翻surefire換燈頭,估唔到咁fit,即時醒神曬

附件

1-3-2013 22:50

要先拆夾片

老翻SF

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 1# 的帖子

我去靚姐到都見到
不過係點樣上實係支槍到架?
擰實定係迫實?

回覆 3# 的帖子

迫實…

Good!!這樣便不用等copy的e1b出現啦~~

引用:
原帖由 小鬼182 於 2-3-2013 10:57 發表
Good!!這樣便不用等copy的e1b出現啦~~
其實已經出左
美國已經有得買
只係香港無人番貨
http://aimsportsinc.com/products ... kriss-platform.html

gp 的電筒都幾光下。一粒3v 電仔好似係。上排買左套for mp5 ,以為一粒電好雞點知又幾光。

vector 同 mp5 一樣,裝電筒先好睇。

當年初出時以為支vector個電筒係位槍咀.. 槍咀係 laser 因為真係load 得好低

電筒綠色,我都覺得怪怪地,不過好個人喜好

EHOBBY 都有賣
Gp電筒做工都唔錯
不過早年個人經驗係易壞,唔粗用
一兩年左右就開始出問題
唔知依家有冇改善

搭單問,我有摟主隻grip (G&P)
上左後都有d鬆,係咪冇計?

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2013 13:53 發表
EHOBBY 都有賣
Gp電筒做工都唔錯
不過早年個人經驗係易壞,唔粗用
一兩年左右就開始出問題
唔知依家有冇改善

搭單問,我有摟主隻grip (G&P)
上左後都有d鬆,係咪冇計?
隻Grip鬆真係冇計,此終唔係用鏍絲夾實一定有少少鬆…

引用:
原帖由 Tinne 於 2-3-2013 11:55 發表
電筒綠色,我都覺得怪怪地,不過好個人喜好
的確好怪,所以頂唔順換左燈頭…

回覆 9# 的帖子

我有枝9年前ge G&P G90 換左LED 仲用緊

我都有一支同樓主差唔多款的G&P電筒
當時無老鼠尾但只售百幾

都係老番黑色電筒裝得好睇啲

個人真係唔多接受到呢隻綠色,都係要等黑色。
目標太多
彈藥太少

20 12
發新話題