20 12
發新話題

以色列女兵逛海灘手不離槍

以色列女兵逛海灘手不離槍

以色列佬比人洽慣
所以佢地明白要有力量先可以保護自己
唔似得強國咁唔掂

回覆 2# 的帖子

論點 證據 廢話

去以色列海灘對眼唔好亂昅。。隨時俾人用槍指住

引用:
原帖由 Mcronny 於 26-6-2012 16:30 發表
去以色列海灘對眼唔好亂昅。。隨時俾人用槍指住
用你支鎗指返佢囉.

some are quite beautiful

以色列囡囡真係好靚女

點解最尾果張要CUT走個男人..?

引用:
原帖由 samsamyu 於 26-6-2012 19:28 發表
點解最尾果張要CUT走個男人..?
因為大家都唔想睇男人

Some Other pic took by me during the trip.

(Hijacking) Here's some Egypt dudes.

回覆 10# 的帖子

以色列國防軍有用M1????
我仲以為只係用佢地國產o既Mekava or 上一代o既M60 tim~
冇諗過佢地會引入人地o既現役MBT

btw,佢架APC/IFV似係蘇製嫁wo......係唔係BTR-50??!!!!
仲要用d n十年前o既擄獲APC.......
係唔係窮成咁,連M2/M3級o既IFV都換唔起???!!!

BTR-50(APC)

附件

27-6-2012 01:38

引用:
原帖由 h.t.f 於 26-6-2012 17:20 發表

用你支鎗指返佢囉.
同你即場拆槍

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 26-6-2012 15:45 發表
論點 證據 廢話
read some history books.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 11# 的帖子

那架應該只係用M60底,但炮㙮就用M1,再加全新裝甲及電子係統的改良戰車.
名就唔記得了...

20 12
發新話題