18 12
發新話題

警方北角一大廈檢5個懷疑子彈殼

警方北角一大廈檢5個懷疑子彈殼

http://hk.news.yahoo.com/%E8%AD% ... E%BC-082700519.html

早上在北角一幢大廈,檢走5個懷疑子彈殼。

現場是電氣道233號,早上9時許,一名清潔工人,在大廈梯間的垃圾桶旁邊,發現懷疑子彈殼,再由大廈保安員報警。

警方到場後,檢走5個懷疑子彈殼進一步檢驗,案件交由東區警區刑事調查隊跟進。

子彈殼hv problem???

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-7-2012 17:10 發表
http://hk.news.yahoo.com/%E8%AD% ... E%BC-082700519.html
子彈殼hv problem
yes, 有一定可能性有 problem
亦有機會 no problem

係咪top果枝m4果d黎咋

電氣道233號係我屋企.......

引用:
原帖由 →刃← 於 13/7/2012 07:40 PM 發表
係咪top果枝m4果d黎咋
可能係249彈鏈跌左幾粒出黎,人地想拎去垃圾箱掉,點知比清潔啊姐汁到!

引用:
原帖由 061084 於 13-7-2012 19:57 發表
真係。。。??
有冇咁q

引用:
原帖由 061084 於 13-7-2012 19:57 發表
有無掉垃圾出街呀

引用:
喂~有人撳門鐘呀!

9點鐘發生,我8點已經出左門....

引用:
原帖由 061084 於 13-7-2012 21:33 發表
9點鐘發生,我8點已經出左門....
問下屋企人有冇人搵過你?

小心警察上呢搵你…

到時告你管有房製槍,等我幫你收埋先…

引用:
佢地黎緊搜你屋啦
呢度我幫你頂住,你快D著草

幫你收埋先...

張名詞改手拉槍!或一仟元.......!

18 12
發新話題