發新話題

去年舊今日照一張

去年舊今日照一張

去年老蘭軍醫嘩鬼全為福,
今年人事依舊景象已不同,
再回首,人生怱怱何所為?
放開執著當下暢懷最從容......

愚下軍醫合十

附上去年舊今日照一張,敬祝諸位哈佬喂暢懷歡楽...   
happy shooting!

附件

hollow photo.jpg (165.42 KB)

31-10-2012 14:29

去年舊今日照一張

hollow photo.jpg

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

一眼望見就知係一家人啦.

嘩。。。。全家出動呀

而我helloween在家中仆盡條老命k份sba,今晚12點前要搞掂ict份report上網交埋去
聽日上堂再黎個英文book report sba,今晚再要搞埋份稿,得閒死唔得閒病

今年吾出去咯......

HAPPY SHOOTING!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 31-10-2012 14:29 發表
去年老蘭軍醫嘩鬼全為福,
今年人事依舊景象已不同,
再回首,人生怱怱何所為?
放開執著當下暢懷最從容......

愚下軍醫合十

附上去年舊今日照一張,敬祝諸位哈佬喂暢懷歡楽... ;wa ...
haha
我都記得你好似post過呢張相

今晚希望唔會見到呢個做型啦

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 31-10-2012 17:24 發表

乜傢伙來架.....?

Happy shooting!

引用:
原帖由 T-800 於 31-10-2012 19:46 發表

乜傢伙來架.....?

Happy shooting!
m巾俠
我生得聰明得罪你咩!!!

白色太陽槍。。。。。。!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 31-10-2012 23:07 發表

m巾俠
嘩.....!大吉利士呀....

引用:
原帖由 T-800 於 31-10-2012 23:36 發表

嘩.....!大吉利士呀....

手上件武器先勁~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

一家大細去玩咁開心
我一支公做宅男咋...

引用:
原帖由 2slow 於 31-10-2012 17:24 發表

哈哈,此角色在27號晚上經已出動.

手持衛生綿條雙節棍

發新話題