20 12
發新話題

大家估動機!

大家估動機!

警校有乜撻

附件

8-11-2012 08:28

捉到佢。。。。乜刀入佢數

附件

8-11-2012 08:31

純粹想過下癮掛,大把傻仔偷巴士渣,又係同一個原因
鵰。豹。狸。獅。狒

偷制服及警察物品出黎賣
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

飢民想偷教官底橫?

警察迷....

想入學堂睇大隻佬
順便偷埋嘢

有精神病!重係低狗能個隻!

很久前我見識過呢類人!表面扮到好誠懇(官仔骨骨),把口好吹得,張名片寫(其實作野)三個學位連學會會員number都夠膽寫出來!點知PK! 一坐我架車就兪野!

偷乜野?

回覆 8# 的帖子

呢啲可能有妄想症

引用:
原帖由 rho837 於 8-11-2012 09:51 發表

很久前我見識過呢類人!表面扮到好誠懇(官仔骨骨),把口好吹得,張名片寫(其實作野)三個學位連學會會員number都夠膽寫出來!點知PK! 一坐我架車就兪野!
白花油王子 。。。。上你車。。。。偷你柴。。。。你實打佢

引用:
原帖由 rho837 於 8-11-2012 09:51 發表

偷左咩野
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 8-11-2012 11:38 發表

偷左咩野

聽閒想偷制服

引用:
原帖由 tango1997 於 8-11-2012 08:31 發表
捉到佢。。。。乜刀入佢數  
劉富商二號?
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

20 12
發新話題