33 123
發新話題

日本玩cap真係好平傢

日本玩cap真係好平傢

100粒至係三十幾蚊

附件

15-11-2012 22:57

噤平既真係估唔到
另想問下日本既cap槍平唔平嫁
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 衰人 於 15-11-2012 22:59 發表
噤平既真係估唔到
另想問下日本既cap槍平唔平嫁
雖對CAP槍認識唔深,但我估果度玩既都係香港買到果D日本牌子CAP槍

Cap鎗比香港貴少少,M記組裝濟要一萬日元。
你香港玩鎗已經平好多好多傢。
一支真品Eotech賣十萬日元

引用:
原帖由 RCman 於 15-11-2012 23:14 發表
你香港玩鎗已經係平好多好多傢。
一個GHK AK匣要近八千日元!

引用:
原帖由 RCman 於 15-11-2012 23:14 發表
你香港玩鎗已經平好多好多傢。
難怪我見日本仔係香港買copy

引用:
原帖由 1233 於 15-11-2012 23:18 發表

難怪我見日本仔係香港買copy
Copy 係日本都賣緊七千幾日元

睇完d成鎗價錢,你地會覺得自己係香港買鎗平到震呢

附件

15-11-2012 23:26

我支1911都想買返幾粒....

貴到咁?

yan價除10,好過份!!!!不如做水客

我影哂D槍post上去架仔網,咪可以為釣魚台之仇

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-11-2012 01:00 發表
yan價除10,好過份!!!!不如做水客

我影哂D槍post上去架仔網,咪可以為釣魚台之仇
no 會變左門神

Cap guns!

最髙境界既槍品玩具。

係就係貴,不過日本仔人工多香港人好多.....
日本最低b工資好似係HKD80/h 咁上下

引用:
原帖由 koon008 於 16-11-2012 11:32 發表
係就係貴,不過日本仔人工多香港人好多.....
日本最低b工資好似係HKD80/h 咁上下
但衣食住行樣樣野都貴過HK喎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

33 123
發新話題