22 12
發新話題

史密斯.威森 .500 密林

史密斯.威森 .500 密林

睇中左s&w .500 8 3/8"版, 玩具槍只有田中有出
gas彈殼版絕左版, gas版無得玩reload彈殼
加上氣槍左輪又無後座力, 所以決定買cap槍,操作/結構都比較仿真
上星期入左支田中既S&W Model 500 cap槍完成品, 分享一下!

第一次買田中既cap槍, 覺得造工比馬路仙好好多(成槍造工比kit好?)
田中子彈底都有仿真marking, 槍身& 手柄的marking都做得好靚
槍身雖然係abs做, 但睇落唔似膠, 只係重量不夠, 得1050g

附件

20-11-2012 15:32

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 20-11-2012 16:53
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 20-11-2012 16:53

買PACK   A-ZOOM放唔放到入去?

我以為你塞左d棉條... 睇真d原來係腸仔
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 NCP013 於 20-11-2012 16:16 發表
買PACK   A-ZOOM放唔放到入去?
我都想買黎試下, 見到EBAY有好多
唔知寄SNAP CAP番黎有無問題呢?

引用:
原帖由 2slow 於 20-11-2012 16:36 發表
我以為你塞左d棉條... 睇真d原來係腸仔
.500 腸仔

呢支M500 Magnum既珍鐵板本我射過一次! 一個字"勁"! 同Super X Magnum shotgun cartridge一樣feel.

引用:
原帖由 ayaka 於 20-11-2012 15:32 發表
睇中左s&w .500 8 3/8"版, 玩具槍只有田中有出
gas彈殼版絕左版, gas版無得玩reload彈殼
加上氣槍左輪又無後座力, 所以決定買cap槍,操作/結構都比較仿真
上星期入左支田中既S&W Model 500 cap槍完成品, 分享一下 ...
睇到腸仔個張笑左出黎

我認 , 我集中力放哂係 芝士腸腸 到

樓主師兄已病入膏肓 好槍

睇O黎大家都注意晒O係腸仔度

D彈殼好靚

引用:
原帖由 ayaka 於 20-11-2012 16:53 發表

我都想買黎試下, 見到EBAY有好多
唔知寄SNAP CAP番黎有無問題呢?
有...吾寄姐

引用:
原帖由 rho837 於 20-11-2012 17:53 發表
呢支M500 Magnum既珍鐵板本我射過一次! 一個字"勁" 同Super X Magnum shotgun cartridge一樣feel.
呢把野打大笨象應該可以一槍埋單
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 21-11-2012 09:11 發表

呢把野打大笨象應該可以一槍埋單
如果打非洲野象的話!埋就係埋單!九成係隻象埋你單!打象要用600 nitro express!

引用:
原帖由 rho837 於 21-11-2012 09:25 發表

如果打非洲野象的話!埋就係埋單!九成係隻象埋你單!打象要用600 nitro express!
哇, 呢把見過人玩真品, 無返咁上下腕力千其唔好玩

表面處理真係做得幾好。
不過Shell要拆甘多層,而且兩邊都係screw
打完cap都洗餐死

22 12
發新話題