40 123
發新話題

MP5 SD想加電筒

MP5 SD想加電筒

在下的MP5SD想加RAIL上電筒,除了在SILENCER上加RAIL或最近的美軍特戰隊員下加上RAS下裝外

真槍會唔會都有直接收條rail上handguard度既做法?

條handguard本身係silencer, 真槍鑽穿左會唔會漏氣...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

真鐵好似用水喉mount裝條骨上handguard到

另外 SureFire 出咗個 8 字 Mount 比 MP5 SD 專用

水喉碼見得最多。

b&t 有出三面魚骨

UNDER DEVELOPING

口味比較重
23-8-2010  Manila, Philippine
Never forget

VFC 有出
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 里安 於 30-12-2012 18:23 發表
在下的MP5SD想加RAIL上電筒,除了在SILENCER上加RAIL或最近的美軍特戰隊員下加上RAS下裝外

真槍會唔會都有直接收條rail上handguard度既做法?
馬老二早年出品, 去古代, 西京睇吓有無留存...

附件

30-12-2012 23:02

30-12-2012 23:03

膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 輝輝130 於 30-12-2012 21:49 發表

口味比較重
我想咁整,但無多一舊ras下裝

引用:
原帖由 伯言 於 30-12-2012 18:54 發表
條handguard本身係silencer, 真槍鑽穿左會唔會漏氣...
係囉......我就係諗緊呢個問題

引用:
原帖由 里安 於 30-12-2012 11:19 PM 發表

我想咁整,但無多一舊ras下裝
我之前又係煩緊依個問題...
特登去買一SET RAS去整又哂.....又冇人平放RAS

SOMETHING LIKE THIS...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 里安 於 30-12-2012 23:24 發表

係囉......我就係諗緊呢個問題
gbb or aeg?

40 123
發新話題