25 12
發新話題

Magpul 真品(Not PTS)

Magpul 真品(Not PTS)

請問有無師兄知道槍街除左靚姐外仲有邊度有真品Magpul(Not PTS)件賣?

其實想問好耐....
靚姐即係邊間.......

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2013 00:39 發表
其實想問好耐....
地產舖格離”英熊”

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2013 00:39 發表
其實想問好耐....
HEREARMS
槍街7仔對面,地產隔離門口

引用:
其實想問好耐....
地產鋪隔離  X雄

係咪真係好靚GA?
點解我剩係見到DONT驚??同蛇3?

BTW. 3斤隔離同E何B都有唔少MAGPUL 哎

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2013 01:09 發表
係咪真係好靚GA?

因為個舖位凹咗入去,要行近先見到,至於靚唔靚真係見仁見智

其實真品Magpul,外面真係好小見,多數都係私人放出!

引用:
原帖由 garyyanykw 於 2-3-2013 01:29 發表

因為個舖位凹咗入去,要行近先見到,至於靚唔靚真係見仁見智
蜥蝪鋪對面人妻贏一條街啦

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2013 01:09 發表
係咪真係好靚GA?

Pro Shop同E興趣應該除左MS3之外件件都係PTS冇走雞

靚姐早幾年係前舖時, 真係好正, 但可惜歲月催人.......

btw is she selling real magpul or fake one??

引用:
原帖由 toto0321 於 4-3-2013 12:33 發表
btw is she selling real magpul or fake one??
當消費者見到又摸到實物時, 都唔識分真假, 其實有乜分別?

回覆 13# 的帖子

The difference inbetween is u'r paying the about price but u get a fake one?

回覆 9# 的帖子

佢係公主黎架...
啲性格...

25 12
發新話題