發新話題

out人 out game out問題(Battlefield 2)----更新 { 1 }

out人 out game out問題(Battlefield 2)----更新 { 1 }

昨天買了Battlefield 2大全DVD套裝($278)
上網搵左好耐好耐都搵唔到EA發報的後加地圖
可能我唔識搵啦,請問有無人可以幫到我呀?
或者請問用邊個key word可以在搜尋到呢?

唔該晒

皇家空軍

多謝晒呀~我在個網行左好耐都撜唔到

皇家空軍

想問下呢~
點解我除左第一次之外,之後d網上作戰d戰績沒有記錄?
d槍點樣unlock?

thxthx

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 16-10-2007 06:32 發表
想問下呢~
點解我除左第一次之外,之後d網上作戰d戰績沒有記錄?
d槍點樣unlock?

thxthx
只要係你LOGIN後玩的都會有記錄, 但要玩指定的[RANK SERVER]先會有分數(揀SERVER時會見到個MARK).

當分數達到一定水準(睇個人PROFILE睇到)時就會昇級, 會有個SCREEN PROMPT出黎提你UNLOCK槍, 你可以揀槍黎UNLOCK, 或者保留權利下次再揀都得.

每種兵種有兩款揀, 但係要有次序UNLOCK先得, 好似MEDIC枝G36, 必須要先UNLOCK枝SA80後先揀到.
眼光光~

please tell me where I can buy euro force alone???

引用:
原帖由 D.js 於 16-10-2007 17:05 發表
please tell me where I can buy euro force alone???
唔見呀,通街得返D套裝

皇家空軍

引用:
原帖由 D.js 於 16-10-2007 17:05 發表
上網呢??

好似係網上dl落黎, 俾錢攞key黎登記架.

因為以前出面賣個隻其實都係得個盒...

只有[全包]套裝先至唔駛上網...一次過裝哂.

去官網睇睇先啦.
眼光光~

唔多人玩新map

i don't have credit card...

引用:
原帖由 D.js 於 17-10-2007 13:40 發表
i don't have credit card...
幫你唔到...sorry
眼光光~

上網無咩人玩歐洲聯軍,同埋[RANK SERVER]個MARK係點架?

皇家空軍

當時一隻歐洲聯軍幾$$??

皇家空軍

70-80 hkd
i want to buy one ar....

發新話題