20 12
發新話題

台灣特種部隊 with AN/PVS-21

台灣特種部隊 with AN/PVS-21

有錢部隊....

之前睇target果陣話台灣d特警隊.....由其是狙擊隊....好似400米都打唔中....如果真係咁....比咁好裝備...都冇可能好好運用啦....

引用:
原帖由 仔仔 於 20-10-2007 18:02 發表
之前睇target果陣話台灣d特警隊.....由其是狙擊隊....好似400米都打唔中....如果真係咁....比咁好裝備...都冇可能好好運用啦....
晒料....

Where can I buy???

Does anyone know where can I get PVS21?  How much?

Thanks!

引用:
原帖由 Sidan 於 20-10-2007 21:08 發表
Does anyone know where can I get PVS21?  How much?

Thanks!
I don't think it is avaliable on the civilian market yet

引用:
唔係掛,連marksman都不如!? 我呸!

引用:
原帖由 Pvt.King 於 21-10-2007 07:56 發表

唔係掛,連masksman都不如!? 我呸!
Did u mean marksman ??

面具人!?

引用:
如果以上所說的是真確的話,
這個程度實在有點可怕,
基本上,一個稍稍對軍事有興趣的男性,
只需稍加訓練便可以用一支普通的步槍擊中三百米內的目標。

一時打錯,sorry
唔好引用啦

白冰冰案最記得...............
霹靂小組一大班人去圍捕幾個匪徒都.........................唉

如有記錯請更正

引用:
原帖由 workshop_swt 於 22-10-2007 10:44 發表
白冰冰案最記得...............
霹靂小組一大班人去圍捕幾個匪徒都.........................唉

如有記錯請更正
好似成二百人圍....

引用:
原帖由 gtoray 於 23-10-2007 00:43 發表

好似成二百人圍....
好似英雄本色的嘍囉咁.......俾阿mark哥......

總之就失敗啦......................

20 12
發新話題