22 12
發新話題

2015港姐/女面試

2015港姐/女面試

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

講女,都係師奶吸引啲。

呢位堅掂!!

附件

12-6-2015 14:14

羊睬你2.0
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 gtoray 於 12-6-2015 14:14 發表
呢位堅掂!!
個空好似平左啲 !

對腳好似好花咁 ! 啲皮膚要拾一拾 !

我都奶呢颣 !

引用:
原帖由 2slow 於 12-6-2015 12:50 發表
2015港女面試
今期d質數真係大X鑊
https://m.facebook.com/story.php ... ;id=394053597403410
其實如果呢啲人係乾淨冇愛C性病! 又係真正女人又識含XXX! OK呀! 都DAP得杯落!

引用:
原帖由 rho837 於 12-6-2015 18:04 發表

個空好似平左啲 !

對腳好似好花咁 ! 啲皮膚要拾一拾 !

我都奶呢颣 !
仲細咩!成日想要奶奶

今年真係嚇死人 得一兩個見得人
最爆都係踢拖果個

引用:
原帖由 gtoray 於 12-6-2015 14:14 發表
呢位堅掂!!
都算有氣質
應該會係亞軍季軍,留比有錢佬玩

我有個靚女C9朋友!識左幾年!原來係某些年既過氣亞軍! 我唔睇電視所以唔知!但有時都覺奇怪點解咁多人望佢!直至有次佢帶個冠軍出來食飯!我見係啲TDV姐仔! 咁至知!

面試姐,又唔係入圍
咪當笑話睇下囉
知道香港有幾多女人對自已充滿自信都好
不過講番轉頭,細佬我細個都仲有睇港姐,十幾年後ge今日眼見港姐質素越來越差
早幾年仲見到個"內在美"竟然可以入到5強!

引用:
原帖由 gtoray 於 12-6-2015 19:36 發表

仲細咩!成日想要奶奶
人類係哺乳類動物

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 rho837 於 12-6-2015 21:39 發表
我有個靚女C9朋友!識左幾年!原來係某些年既過氣亞軍! 我唔睇電視所以唔知!但有時都覺奇怪點解咁多人望佢!直至有次佢帶個冠軍出來食飯!我見係啲TDV姐仔! 咁至知!
靚女C9朋友識含XXX嗎

《河湟有感》司空圖

公司工作識! 呀靚C9成家出入!我冇想過鹹野!反而去酒吧識啤酒妹..... 飲大兩杯做徣口!口花花問幾問!釣到!

引用:
原帖由 rho837 於 13-6-2015 00:50 發表
公司工作識! 呀靚C9成家出入!我冇想過鹹野!反而去酒吧識啤酒妹..... 飲大兩杯做徣口!口花花問幾問!釣到!
你腦子就是鹽做的~

22 12
發新話題