37 123
發新話題

[VFC] V記新槍AK74m/SIG p365試打和拆解

V記新槍AK74m/SIG p365試打和拆解

其實v記呢個價位長槍如果係自己做都係cnc鋼bolt
參考fal同scw9,只有cybergun果批版權ar先係合金bolt
btw  vfc果把ppk/s已在德國上市了,應該都為p365打好左基礎

可惜行程唔夠長!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

對3:33個Kobra鏡更感興趣

引用:
原帖由 Tom561 於 23-9-2024 09:11 發表
其實v記呢個價位長槍如果係自己做都係cnc鋼bolt
參考fal同scw9,只有cybergun果批版權ar先係合金bolt
btw  vfc果把ppk/s已在德國上市了,應該都為p365打好左基礎
M16a2 都37xx 仲比緊zinc bolt,鋁管

V記d版權槍有時係外國賣先好多 mk25都係咁

非AK迷, 條片只係為左睇P365(呢期唔知點解越來越喜歡COMPACT槍)
睇完條片都諗, 似乎係特登為左RMR而搞Strike Ind ver, 不過呢支野應該點都唔會大賣, 正路就算出到幾好幾爽都係係Kimber series一樣下場, 想搵改套都無野揀

支PPK/S幾時先肯黎香港, 已經就黎等到熄晒火謝晒, 賣街都失左想買既心喇......

我儲緊錢買p365

365!365!

毫無幻想,
只等PPK/S。
https://youtu.be/Ne90XMYh_94?si=15yKjvYhbncdGSb1
https://youtu.be/wb-adAOQeC4?si=nS3_-olKkpNi4k2V
引用:
原帖由 stevechau 於 24-9-2024 10:33 發表
非AK迷, 條片只係為左睇P365(呢期唔知點解越來越喜歡COMPACT槍)
睇完條片都諗, 似乎係特登為左RMR而搞Strike Ind ver, 不過呢支野應該點都唔會大賣, 正路就算出到幾好幾爽都係係Kimber series一樣下場, 想搵改套 ...
究竟世界上還有神嗎?

睇落ppk/s都有d似makarov pm
希望vfc會出埋

Ksc果枝好似好麻麻

Makarov就係抄PPK/S。
引用:
原帖由 jn_jona 於 26-9-2024 09:43 發表
睇落ppk/s都有d似makarov pm
希望vfc會出埋

Ksc果枝好似好麻麻
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 26-9-2024 20:16 發表
Makarov就係抄PPK/S。
原來係咁怪唔知拆槍果下咁似

本來對成條鋼cnc車既bolt好有期望。
但台仔已經有包膠(報告)災情,條bolt鋼都可以打到變型,而家買台仔槍第一水都係睇定d好…

引用:
原帖由 Andylee2023 於 27-9-2024 18:04 發表
但台仔已經有包膠(報告)災情,條bolt鋼都可以打到變型,而家買台仔槍第一水都係睇定d好…
wow,蘇卡不列!

引用:
原帖由 Andylee2023 於 27-9-2024 18:04 發表
咁大鑊………

37 123
發新話題