20 12
發新話題

變喪屍* CGF喪team 之始動

變喪屍* CGF喪team 之始動

一樣,party game 怒怒怒怒怒怒打老外kai 人

low ping打到喪左變喪屍......
喪屍得黎又有teamwork地喪
近!!!

1.learngod (喪god)
2.bonbon  (喪bon)
3.b.jam  (喪jam)
4.明  (喪明)

還包括當日下午已喪化的阿公

e...點轉ga? 我去過 player model 果度無 ge?
但係咁樣出去一定比人追住打?

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2008 05:26 發表
e...點轉ga? 我去過 player model 果度無 ge?
但係咁樣出去一定比人追住打?
ch cloth.......then LB.......done.....

學神 born to sleep...

我,六月二。多謝。今晚再一齊出去喪住黎打。

點先做到
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 steveyue 於 2-6-2008 10:23 發表
點先做到
解左"rockstar" 成就 就有

原來早幾日已經解左,只係唔知有得轉
仲晌到問你~

引用:
原帖由 阿明 於 2-6-2008 11:23 發表
原來早幾日已經解左,只係唔知有得轉
仲晌到問你~
E.....我好似都解左la

回覆 #8 steveyue 的帖子

解左晌轉衫右下角果到有寫zombie.........架

返屋企睇下場先

when will have next 喪 game?
btw,  i wanna to fight with some HK GTA team...

收pm

引用:
原帖由 b.jam 於 4-6-2008 23:04 發表
收pm
唔洗 pm 化 !

i hvnt pm......no fd........ XD

學神 born to sleep...

我俾我個e mail 阿bonzonie嘛!

佢約左你地未呀,今晚打呀!!!

20 12
發新話題