25 12
發新話題

美軍頭盔

美軍頭盔

請問美軍而家制式頭盔係咪仲係PASGT? 因為我見到駐伊美軍的頭盔好似唔同左款咁...
thanks

引用:
原帖由 Rager 於 25-6-2008 13:52 發表
請問美軍而家制式頭盔係咪仲係PASGT? 因為我見到駐伊美軍的頭盔好似唔同左款咁...
thanks
唔係
依家主要係 ACH,
但係美佬係好怪異ge, 可能好久唔久仲會見到有兵戴 pasgt頭盔

請問邊度會有copy MICH 賣??係咪會連埋夜視mount??

引用:
原帖由 gtoray 於 25-6-2008 13:54 發表

唔係
依家主要係 ACH,
但係美佬係好怪異ge, 可能好久唔久仲會見到有兵戴 pasgt頭盔

怪唔知得我去玩America's Army, d士兵頂頭盔有唔同啦
thanks
*另問: 而家ACH copy幾多錢?

ach copy 即係 mich 2000 copy
廣華街好多地方有
take a look
返來報個價比大家知

唔該晒呀公先
遲下出旺角順手睇下

引用:
原帖由 Rager 於 25-6-2008 14:18 發表

唔該晒呀公先
遲下出旺角順手睇下
詳細格價 wor
好似銷委會咁出個 report

I want to find a good quality copy MICH2002
先撩者賤,打死無怨。

@@"
係咪要咁:
根據非正式統計,MICH 2000 COPY格價如下...

I want to find this copy.
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 25-6-2008 15:08 發表
呢個係疑似 mich 2002?

btw. 3志圓 有類似 2002 copy ge 物體

引用:
原帖由 gtoray 於 25-6-2008 15:15 發表

呢個係疑似 mich 2002?

btw. 3志圓 有類似 2002 copy ge 物體
呢個似2001多d喎...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 25-6-2008 15:23 發表

yes. 2001 full open, 2002 half open

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 25-6-2008 15:23 發表

係wor...人老記性差

引用:
原帖由 AJM 於 25-6-2008 15:08 發表
RBR style 2001 ??

25 12
發新話題