19 12
發新話題

小雙俠電影預告片

小雙俠電影預告片

年過三十應該知道係咩, 主角既做型都好似卡通, 初步合格 !!

http://www.yatterman-movie.com/

唔係有個女boss架咩?

p.s.莫講話三十…我連二十都未過…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 15-12-2008 14:51 發表
唔係有個女boss架咩?

p.s.莫講話三十…我連二十都未過…
深田恭子演女BOSS

引用:
原帖由 Paul 於 15-12-2008 15:54 發表

深田恭子演女BOSS
女BOSS...will 爆衫 every times after battle wo

引用:
原帖由 Paul 於 15-12-2008 15:54 發表

深田恭子演女BOSS
真係令人十分期待…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

段預告片最尾個shot 就係深田恭子了, 不過影唔到個樣.
深田恭子減肥谷胸演出, 應該有睇頭!

仲有兩個蛋散手下個做型未公開, 唔知似唔似.

女主角褔田小姐同我同一日生日

您地咁後生, 冇乜可能會係電視機睇過小雙俠系列架喇.

呢兩年出左好多精品玩具, 多左好多人識呢套野.
引用:
原帖由 Paul 於 15/12/2008 16:45 發表
女主角褔田小姐同我同一日生日

引用:
原帖由 levistone 於 15-12-2008 17:19 發表
您地咁後生, 冇乜可能會係電視機睇過小雙俠系列架喇.

呢兩年出左好多精品玩具, 多左好多人識呢套野.

呢層又真…
我都係起漫畫睇過下咋…
法軍既象徵~!

好在我三四歲時記得少少在ATV看過

引用:
原帖由 queen 於 15-12-2008 16:25 發表

女BOSS...will 爆衫 every times after battle wo
我完全未睇過小雙俠, 但係我對呢part好有興趣~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

又一期待既動漫改編電影~

變形金鋼2
Macross

EVA真係唔好提,,有消息話無限期擱置..........
delete

引用:
原帖由 derek_lok 於 15-12-2008 22:43 發表
又一期待既動漫改編電影~

變形金鋼2
Macross

EVA真係唔好提,,有消息話無限期擱置..........
唔係話美國佬拍緊真人版EVA咩…
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 15-12-2008 22:49 發表

唔係話美國佬拍緊真人版EVA咩…
幾年前話係.....
delete

引用:
原帖由 derek_lok 於 15-12-2008 22:56 發表

幾年前話係.....
Forget it la....

19 12
發新話題