33 123
發新話題

[認真] 平安夜party

平安夜party

都唔記得問...sorry
24號又有制服派對!!

女僕Cafe搞制服派對

引用:
原帖由 gtoray 於 23-12-2008 15:35 發表
女僕Cafe搞制服派對
Yes......

我今晚通頂,唔知明晚去唔去,同埋睇paul佢屋企係咪開p先(不過佢可能聽到都會話去 )
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

女僕Cafe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D女僕得唔得架???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 於 23-12-2008 16:32 發表
咩野dress code先
What dress you want also ok!!!!

For me, sure is British uniform la...

引用:
原帖由 HunterX 於 23-12-2008 16:35 發表
女僕Cafe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D女僕得唔得架???
this...I don't know la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 23-12-2008 16:18 發表
我今晚通頂,唔知明晚去唔去,同埋睇paul佢屋企係咪開p先(不過佢可能聽到都會話去 )
24我冇P開, 所以我會去QUEEN爺道

壯家OT不去, 我唔去了

引用:
原帖由 Paul 於 23-12-2008 23:27 發表
壯家OT不去, 我唔去了
我現行的進度應該唔洗ot的,不過你揸車的,我先去lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

有無師兄可以影相益下其他兄弟?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 23-12-2008 23:44 發表

我現行的進度應該唔洗ot的,不過你揸車的,我先去lor
我就係唔揸

大家來啦, 我安排得好辛苦架

皇家空軍

引用:
原帖由 5210 於 23-12-2008 23:59 發表
有無師兄可以影相益下其他兄弟?
我想造福比cgf的兄弟,可惜paul哥唔揸車

33 123
發新話題