18 12
發新話題

大埔前往機場路線選擇...

大埔前往機場路線選擇...

如果大埔出發行吐路港上城隧出左荃灣入青衣青幹上機場?
定係吐路港行八仔出口入青衣青幹上機場?
又或者大埔行粉公入元朗行欖隧青幹入機場???......
以上三個選擇邊個路程短又快呢
定師兄們有其他建議???THX SO MUCH

最快肯定係 "大埔行粉公入元朗行欖隧青幹入機場"
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

fly....................

吐露港城隧同粉公大欖差唔多路程, 不過行粉公大欖應該暢順D
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 candytongtong 於 20-2-2009 00:22 發表

死開啦你
幾時先買手寫板啊?!

快就一定係大欖..
不過就長差唔多成8km
而且路費貴好多..

引用:
原帖由 candytongtong 於 20-2-2009 00:22 發表

唔識打中文同我死開

咁講會唔會行八仔最經濟呢

引用:
原帖由 亞延 於 20-2-2009 01:38 發表
咁講會唔會行八仔最經濟呢
我個人睇應該行吐露港 - 城隧 - 青衣北岸

行城隧45公里
最短就一係行八鄉路入大欖, 41公里, 差4公里, 當2蚊一公里, 都係差8蚊, 但係城隧5蚊大欖30蚊, 差25蚊....都係城隧好行D又平又快
鵰。豹。狸。獅。狒

就快有條新路8號幹線, 好似話會仲快, 依家只差昂船洲大橋一段未起好, 預計今年年尾通車

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E9 ... F%E5%B9%B9%E7%B7%9A
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 20-2-2009 10:31 發表
就快有條新路8號幹線, 好似話會仲快, 依家只差昂船洲大橋一段未起好, 預計今年年尾通車

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E9 ... F%E5%B9%B9%E7%B7%9A
我正係想行尖山出九龍,因為佢一出就係西九公,落荔橋就去青衣,不過唸下唸下舊路同一條半新不舊加埋條新路真係唔知邊條好行

信我, 行城隧好D, 我兩條都行過, 經青衣GE一定係城隧
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 20-2-2009 13:16 發表
我都係咁唸.....路錢平啲先啦

尖出唔係唔好, 仲行快左添, 不過兜到出去長沙灣o係東京西尾再入返連翔好似路程長左, 反正城隧同8號都係果度入ga喇, 不如城隧~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 20-2-2009 13:16 發表
信蠔爺啦,佢成日都揸出揸入....

18 12
發新話題