發新話題

依個世界D新手真係得意

依個世界D新手真係得意

依個世界D新手真係得意
話說小弟近排仙都唔仙,就開POST賣槍啦喎
有賣一支AKSR25
呀A先生EMAIL我
A :   AK
我:   要AK果支請留電
A :   9XXXXXXX 快,趕要
我:   好的幾時交易??
雖然佢冇禮貌,不過我都算,同佢約好時間後,
A :   相!!!
我:   你要相???
好冇禮貌...但我都照聲
A :    你個死仆X,昆我??晒我時間??你搵支流野呃我??
我:    下.....咪AK果支囉....唔通係GP咩,你900想買支GP???
A :    食[PE]啦你,我唔要呀,AK係有木果支呀,你槍都唔識學人賣槍,昆人昆得你......(我諗佢講緊AK47)

我覺得依家D新手......睇野.....真係......禮貌又.......學識又.......一睇就知冇睇舊POST.........連AK係廠名都唔知..........

A生岩岩EMAIL我話頭先果個唔係佢

下次你 打返 a&k lor

Uncover his name and phone number (Mask the last digit only) la

引用:
原帖由 deathmaster 於 9-5-2009 17:10 發表
Uncover his name and phone number (Mask the last digit only) la
佢EMAIL係ASKAHLM@

引用:
原帖由 jelly鞭 於 9-5-2009 16:37 發表
依個世界D新手真係得意
話說小弟近排仙都唔仙,就開POST賣槍啦喎
有賣一支AKSR25
呀A先生EMAIL我
A :   AK
我:   要AK果支請留電
A :   9XXXXXXX 快,趕要
我:   好的幾時交易??
雖然佢冇禮貌,不過我都算,同佢 ...
夠精簡,straight to the point

JeIIy好慘......被人「表揚」......

正如我對 " 金身 " 呢個簡寫有所保留一樣

差之毫釐 , 謬之千里

話唔定遲下有d 哥仔真係以為係黃金身

回復 7# 的帖子

好在個個唔係我

小朋友 ... 多D 去槍街"朝聖" ~~~

引用:
原帖由 於 9-5-2009 18:47 發表
正如我對 " 金身 " 呢個簡寫有所保留一樣

差之毫釐 , 謬之千里

話唔定遲下有d 哥仔真係以為係黃金身
講真,新手果時都諗過係咪.......

引用:
原帖由 icecoke 於 9-5-2009 18:56 發表
小朋友 ... 多D 去槍街"朝聖" ~~~
D小朋友好多藉口, 唔得閒wow, 問佢做咩事唔得閒又講唔出.

有次有條友叫我幫佢改槍, 自己想要點野都唔知. 都算啦, 我叫佢自己試, 佢又話唔得閒都算, 仲要話我好得閒. 我頂佢, E+我係唔係做親野都要比佢知先? 仲有, 就算我真係好得閒, 你唔想用自己D時間就用我果D呀? 連自己興趣都唔『能夠』掉時間落去, 咁仲有咩好講姐, 我接直叫佢唔好玩.

e家d靚仔比老豆老母寵壞晒......

我懷疑是有人故意搞事...

引用:
原帖由 ayaka 於 9-5-2009 21:52 發表
e家d靚仔比老豆老母寵壞晒......
agree
有新人問過我:"支國9槍唔work點算"
我問"你想我點答你?"
佢問"你會點做?"
我話"我會汁"
佢話"都唔係我想要的答案,其實我想買過枝"
我內心x佢
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 側衛 於 9-5-2009 22:00 發表

agree
有新人問過我:"支國9槍唔work點算"
我問"你想我點答你?"
佢問"你會點做?"
我話"我會汁"
佢話"都唔係我想要的答案,其實我想買過枝"
我內心x佢
佢自都已經有答案啦,你講咩都無用

發新話題