26 12
發新話題

大糖wargame場

大糖wargame場

即係軍營式用碟「畢」飯果度?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

定係咪SXS果度
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 seal 於 2-6-2009 00:25 發表

yes, i mean there
我自己覺得D伙食唔曳架喎都…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

同其他比錢場比,D伙食算好
個場就真係好悶,D伙記態度又勁差

我好耐無去過o個度, 乜伙記態度差咩?!
之前 ok 架喎.........
Canon 奴隸
EOS 5D II,  EOS 30D, EF 50mm1.4,  EF 17-40L, EF 24-70L, EF 70-200 2.8L IS,  EX580 II,  Metz MZ 54

好耐無去BUT之前D伙食係都OK..........
D人就唔太清楚啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 小佛佛 於 2-6-2009 00:44 發表
我好耐無去過o個度, 乜伙記態度差咩?!
之前 ok 架喎.........
我都好似兩年冇去
之前打果度有個英軍花既伙記勁串勁吹水,會無啦啦拎埋枝槍落場打,之後仲屈人唔認死(比佢屈果個係全場後面同我吹緊水)
可能我唔好彩啦,不過廢時再唔好彩,之後都唔去果個場

引用:
原帖由 seal 於 2-6-2009 03:09 發表
d staff 都算ok, 不過d野食希望可以改善啦
staff, my friend

亂請part time整臭自己個朵?

我個人記得d伙食1-2年都冇咩變過
冬天好d,夏天就可以出事
個場ok啦,算大e樣ok ga la..............

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2009 00:37 發表
同其他比錢場比,D伙食算好
個場就真係好悶,D伙記態度又勁差
態度勁差係真ge..

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2009 00:58 發表

我都好似兩年冇去
之前打果度有個英軍花既伙記勁串勁吹水,會無啦啦拎埋枝槍落場打,之後仲屈人唔認死(比佢屈果個係全場後面同我吹緊水)
可能我唔好彩啦,不過廢時再唔好彩,之後都唔去果個場
依家某一 d 俾錢場導師質素的確係好有問題........
有一次去有直昇機0個個場玩, 個導師指示兩邊 start point 超級唔清楚, 攪到有鑊
個導師不但無道歉重話我地唔聽指示, 好彩個場食飯之後幫我地換左個導師咋
Canon 奴隸
EOS 5D II,  EOS 30D, EF 50mm1.4,  EF 17-40L, EF 24-70L, EF 70-200 2.8L IS,  EX580 II,  Metz MZ 54

26 12
發新話題