18 12
發新話題

摸到喇摸到喇!

摸到喇摸到喇!

o個兩條摸唔到國寶既女, 笑得仲開心過摸緊o個個.

附件

11-12-2009 14:19

會唔會十日都唔洗手

真係好開心咁喎

引用:
原帖由 levistone 於 11-12-2009 14:19 發表
o個兩條摸唔到國寶既女, 笑得仲開心過摸緊o個個.
因為佢要好專心去感覺阿國寶的皮膚質感咪笑得無咁盡囉~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

直到好似執到金咁

個女係度陰陰咀笑
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

唔知有無摸埋國寶中既國寶呢??
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 2009-12-11 04:50 PM 發表
唔知有無摸埋國寶中既國寶呢??
一定要啦,比賽完之後另一個比賽
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 於 2009-12-11 04:54 PM 發表

騎射比賽?
其實比賽完左,應該係東亞騎射交流

個女仔一定好開心
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 tinyau1134 於 2009-12-11 05:09 PM 發表
個女仔一定好開心
一睇都知啦

因為有太多機對住佢地......
都唔知笑好,定喊好.......

http://siuhakfans.blogspot.com/

個樣笑到佢吖
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

阿公, 呢o的算唔算野外露出 ? 論程度, 國寶比你大膽......kakakakaka
隔離forum, 有張更大膽

18 12
發新話題