17 12
發新話題

有冇人用過金屬酒樽?

有冇人用過金屬酒樽?

好似圖中所示,其實個樽有乜特別,點解要特別入落呢個樽,同埋我見佢仲有一個杯仔跟住,個杯仔又有乜用?
你我夜空中約定了,記住......

飲烈酒用, 方便隨身擕帶?

引用:
原帖由 gtoray 於 29-12-2009 17:29 發表
飲烈酒用, 方便隨身擕帶?
咁個杯仔又有乜用?我見佢真係細到........仲細過茶樓d茶杯,一啖飲完......

個樽比較薄身, 主要都係方便隨身擕帶,
跟個杯仔, 主要係package原因姐, 唔係一定有既~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 29-12-2009 17:34 發表
個樽比較薄身, 主要都係方便隨身擕帶,
跟個杯仔, 主要係package原因姐, 唔係一定有既~~
明白晒,唔該師兄

想買
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

呢個問題同有4,5蚊既火機唔用,係都要鬼咁貴,又要不時入油既zippo?
個人虛榮感問題

引用:
原帖由 harris 於 29-12-2009 17:34 發表

咁個杯仔又有乜用?我見佢真係細到........仲細過茶樓d茶杯,一啖飲完......
烈酒個杯一向都好細, 大杯好快淋

烈酒果D唔係"飲",係"嗒"

回題,以前教青年游水就用過

引用:
原帖由 mujiadam 於 29-12-2009 22:51 發表
回題,以前教青年游水就用過
游水?!

引用:
原帖由 Zap 於 29-12-2009 23:59 發表

游水?!
係呀,得果十一二度,D友仔就水中游游游,我就水水上吹吹吹....

引用:
原帖由 mujiadam 於 30-12-2009 00:21 發表

係呀,得果十一二度,D友仔就水中游游游,我就水水上吹吹吹....
我不嬲都話你生活有品味 , 係唔知你咁識享受人生姐

引用:
原帖由 於 30-12-2009 06:28 發表

我不嬲都話你生活有品味 , 係唔知你咁識享受人生姐
姦咩樹丫...想個人暖D姐...

17 12
發新話題