18 12
發新話題

世界變了

世界變了

今日返屋企途中見到個女仔,樣似中三、中四,當時佢仲著緊校服
佢企左係一間金舖前,眼光光咁望住啲金。望左好耐,越望越開心

天將降大任於斯人,必先損其心智, 勞其根骨,餓其體膚.

回覆 1# 的帖子

世界無變,只係金價變左唧

20年前,我中三中四都係咁架喎
中五畢業後,第一份糧就係買金鍊
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 21-3-2011 21:15 發表
世界無變,只係金價變左唧

20年前,我中三中四都係咁架喎
中五畢業後,第一份糧就係買金鍊
個女仔咁細個學人買金?

揀定叫條仔送啫

你見唔見到佢望咩款先....?
因為有d金飾係公仔款, 都好得意的
唔代表鍾意金ge

引用:
原帖由 gtoray 於 21-3-2011 21:21 發表
你見唔見到佢望咩款先....?
因為有d金飾係公仔款, 都好得意的
唔代表鍾意金ge
一堆$1xxxx金鏈

世界冇變喎.港女不嬲都講金唔講心o架啦

小弟當年出黎做野第三個月就買左隻鉑金戒指比自己,家陣賺晒
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

世界真係變, 而且無停過...
鵰。豹。狸。獅。狒

世界唔變就大檸樂啦......

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-3-2011 22:10 發表
世界真係變, 而且無停過...
變幻原是永恆~

世界不只變了,也扭曲了

引用:
原帖由 open 於 21-3-2011 21:09 發表
今日返屋企途中見到個女仔,樣似中三、中四,當時佢仲著緊校服
佢企左係一間金舖前,眼光光咁望住啲金。望左好耐,越望越開心

係未知道佢既原因前 , 甘諗佢係唔係太早呢 ??

我覺得樓主望得開心d...

UNDER DEVELOPING

我琴日係axm見到一對中學情侶係周x福睇鑽石...後生可畏

18 12
發新話題