發新話題

我好樣衰, 我係毒男

我好樣衰, 我係毒男

愚人節快樂, 大家記住同女神表白
我生得聰明得罪你咩!!!

毒男2號 COPY! WILCO!
縮縮北行鳥 =口=

連女神都未搵到既路過...

見到呢個POST,我心入面既正能量當場去到MAX

之後諗起身邊跟本冇一個女生可以稱為正常
腦入面傳來左一野CRYSIS2 SUIT FAILURE既聲音...

點解每次我愛既人都係有男朋友.......
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 1-4-2011 00:34 發表
同女神男朋友表白
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 1-4-2011 00:41 發表

同女神男朋友表白
OK喎!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:

同女神男朋友表白
接過了花束

引用:

同女神男朋友表白
又幾好喎

各位愚人節快快樂
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 wonglk 於 1-4-2011 00:22 發表
見到呢個POST,我心入面既正能量當場去到MAX

之後諗起身邊跟本冇一個女生可以稱為正常
腦入面傳來左一野CRYSIS2 SUIT FAILURE既聲音...
你搵到你既藍蘭島未?
我岩岩完事了

引用:
原帖由 jackieyue 於 1-4-2011 00:34 發表
渣起支鐵筆 , 向住燈火發誓大聲嗌 " 我要做鐵筆王 " !!!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 1-4-2011 00:13 發表
愚人節快樂, 大家記住同女神表白
咁你表白左末?

各位愚人節快樂

愚人節快樂

我睇住個title,入埋黎見埋愚人節快樂.....我都重係覺得....樓主講事實ja ma?

愚人節快樂!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-4-2011 13:01 發表
我睇住個title,入埋黎見埋愚人節快樂.....我都重係覺得....樓主講事實ja ma?

愚人節快樂!
不能認同更多

發新話題