發新話題

中國艦隊南下菲律賓!

下次忍唔到手就唔好落d咁既結尾喇, 講到好似自命清高會比人迫害咁

(ps:我都知呢度政冶立場比較親建制, 費是陣間又比人圍.. 寡不敵眾, 我都係收口先 ok you win la bye)

引用:
原帖由 HongKoch 於 11-5-2012 23:22 發表

快啲搬番大陸啦! 果邊都好多朋友等緊你呀!

條line有咩關係? 匪國旗我都想燒, 放且又唔係燒人..真係 who f__king care?
2.嚴禁明示或暗示粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音、影片及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句。
e.g. 唔_該曬喎, on99, 做乜7 o野? etc.
*個別純粹玩笑及不會引起他人不快之情況可酌情處理

包括你個簽名
pls remove

引用:
原帖由 HongKoch 於 11-5-2012 23:26 發表

而家為比人圍緊囉, 咩好似? 自命清高?迫害? 你又知唔會?
咁你唔係怕比人圍 hit and run 咩? 仲回帖做乜?

Ray兄你搶左我條問題...
引用:
原帖由 gtoray 於 11-5-2012 23:35 發表

咁你唔係怕比人圍 hit and run 咩? 仲回帖做乜?

死...一陣又比人話親建制

民主紅衛兵真係麻煩.....

不知所謂
講野冇 point 一味吠

引用:
原帖由 gtoray 於 11-5-2012 23:39 發表

民主紅衛兵?係唔係太抬舉佢?

其實有無人聽過「道不同不相為謀」?
唔想係友台對住果班「民主紅衛兵」浪費時間原來等如親建制... 又學到樣野喇。
引用:
原帖由 gtoray 於 11-5-2012 23:39 發表

發新話題