發新話題

[認真] 1989年 李卓仁 ?

引用:
原帖由 一舊水 於 21-6-2012 01:40 發表

咁點解美國會問中國借咁多錢?
有水魚係人都想食, 美佬不嬲印銀紙還錢,想印幾多都得

咁香港班民主烈士日反夜反點解仲咁多日本人西方人黎香港置業定居?
錦點解全港日反後反都重咁多蝗蟲黎定居?

港人可自由 ...
小弟不才,完全唔明你講咩

有冇兄弟可以幫呢位"一舊水"重整一下
]

引用:
原帖由 一舊水 於 21-6-2012 01:41 發表

用返簡體有$.5
抽水咪亂抽

講到明係YOUTUBE抄

5毛我都冇得收
]

土共借錢比老美你係度笑哈哈
老美搵你笨實炸

咁你覺得李旺陽死得公平?

毒奶粉高層只係無期徒刑,而奶農就判死刑公平?

汶村地震豆腐渣工程有還死者公道? 死者父母被打壓到聲都無得聲!

以上又係你哋所講外國勢力勾结香港新聞界傳媒為打倒中共勢力? 你哋無野呀?

國家成為世界工廠,經濟起飛,部份人成為暴發户/既得利益者,就可以為自己利益,將社會不公義睇唔到?

同小悅悅被死輾死,19名途人當睇唔見有乜分別?

係大陸無言論自由,香港暫時仲講得!
引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 01:13 發表

咁點解美國會問中國借咁多錢??

咁香港班民主烈士日反夜反點解仲咁多日本人西方人黎香港置業定居?

港人可自由北上尋歡,難道"優才"我們就不歡迎?
(P.S 對事唔對人,我都絕對反對太多內地大肚婆來港產子)

...

回覆 139# 的帖子

嗱嗱嗱
唔好加個"地"字
你quote佢一個咋.....

唔只一個
引用:
原帖由 gtoray 於 21-6-2012 08:57 發表
嗱嗱嗱
唔好加個"地"字
你quote佢一個咋.....

有無師兄解釋下支聯會單野來龍去脈

引用:
原帖由 runner 於 21-6-2012 09:03 發表
唔只一個
咁你quote一個咋嘛

其實信又好唔信又好,都只係一種信念,信既唔好覺得全世界唔信果d人土共,唔信既唔好將全世界信果d變成八國聯軍
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 MR_KFC 於 20-6-2012 22:51 發表

真係比你笑X死

有"夾帶"就緊係冇"私逃"啦...夾帶埋私逃埋仲有得你見到佢>???我地打緊J唔洗係度吹啦,一次夾帶私逃就夠啦

咁好喇;根據你咁講,姐係王丹,廢鈴o個D係"私逃"冇"夾帶"?????
笑X死人
你識唔識中文???
如果李卓仁拿了千幾個,返到香港,會不會支

引用:
原帖由 MR_KFC 於 20-6-2012 23:01 發表

冇錯,纸包唔著火

咁點解會有人質疑你啅人既捐款?

其實呢,支X會每年可以公開下捐款D去向架,係好多年前都有人提出過
咁點解會23年後才有人質疑捐款?
支聯會有啲國內工作唔方便公開,有人願意捐款,當然明白其用途唔駛其他人擔心
唔通"黃雀行動"俾左運輸費俾走私客/大陸官員要開單入數???

引用:
原帖由 一舊水 於 21-6-2012 09:19 發表
有無師兄解釋下支聯會單野來龍去脈
只係一小撮人亂吹,又唔見有人上報,上街

唉...選舉年,多5毛

[quote]原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 01:13 發表

咁點解美國會問中國借咁多錢?? (美國點問中國借錢???買美國國債叫借錢???)

咁香港班民主烈士日反夜反點解仲咁多日本人西方人黎香港置業定居? (一年有幾多外國人(日本人西方人)來香港置業定居, check吓入境處index先講啦!!!)

港人可自由北上尋歡,難道"優才"我們就不歡迎? (一年國內"優才"一定多過外國人(日本人西方人)來香港置業定居)

引用:
原帖由 runner 於 21-6-2012 08:39 發表
咁你覺得李旺陽死得公平?

毒奶粉高層只係無期徒刑,而奶農就判死刑公平?

汶村地震豆腐渣工程有還死者公道? 死者父母被打壓到聲都無得聲!

以上又係你哋所講外國勢力勾结香港新聞界傳媒為打倒中共 ...
一定係CIA搞鬼(毒奶粉,汶村地震豆腐渣工程)

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 10:09 發表

只係一小撮人亂吹,又唔見有人上報,上街

唉...選舉年,多5毛
佢個五毛款一早擺左黎
我想乘機了解下中史姐

發新話題