發新話題

Guns modishit 豆腐渣工程

其實我對gm出的東西已經失曬信心。之前買過好幾樣gm產品發現d數值好有問題。一係汁餐死先用到。現在改用a字頭牌子的產品後十分滿意。完全2個世界咁

引用:
原帖由 DENON 於 18-9-2015 17:39 發表
如果唔係有人分享係FB,都唔知,忍唔住都要花生一下,實在太精彩啦!差不多的事件,同一個人的表術,可以咁兩面,小弟真係要同黃生你敬一個禮,精彩!精彩!
又係你呀 DENON ? 方杖事件又咬住我,而家又想咬? 洗唔洗比舊骨你?
一係搵日出荃灣揾你食餐飯,請你咬飯啦唔好再咬我啦我驚左你。

雖然知你都唔係聽道理果D 人,不過都要補番句,
第一個POST 我幫樓主係因為果陣全部死圖,就咁睇樓主打既字就覺得樓主對,
事後睇番D 往來對白又唔見得咁無辜。

順帶一題我而家完全覺得GM 錯哂,HAPPY NOW ?

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

話換唔換就點都唔對路.

講到底個客買完裝爛左, 廠家有冇責任都好,點都要follow-up 下掛...你話我大力, 我夠可以話係件貨有問題.
2千銀套KIT, 話貴唔貴, 但一定唔算平. 之前都讚過gun魔D服務好, 點知家下搞到咁, 講真真係双輸.
你可以話其他牌子咪一樣有問題各下自理, 冇錯, 所以好多玩家都中過一次伏就同果個牌子898.
Gun魔係一個有質量而且有售後的本地品牌, 所以賣近3千都有人買, 如果係一個冇售後爛左又冇人理的非本地品牌, 你覺得真係有人會買?  

我都有買呢套KIT, 到家下我都好滿意, 但我真係唔敢再拆個RMR....

所以我唔會呢度買啲過度買啲來砌槍! 一係唔買, 但一買就正宗CUSTOM成支槍買! 貴一貴一炮過廢事煩!

今次食完花生! 结論是點都係雙方一起輸曬.......

諗起廣告,鸁咗場交,輸咗個家

我想多次自己玩改槍的人都不是因為比人賺錢的問題。係改槍的過程樂在其中同享受成果

呢個羅生Post,完全試到部手機吾夠Ram。。。

CGF係惡人谷,大把沉底鱷,想係到借刀無咁易!既然擺件事上泥想決於公論,就差被告開聲。。。

單方面證詞我誰也不信,但係。。。點解GM廠吾開-開一個官帳回應有㡬幾難?我吾信GM係到針都無枝!

最後,方丈事件同今次,都有一個共通之處,本身吾係大公司,就吾好出埋D大公司手段,畫虎不成反類犬,反正本身係玩家,學下阿朗用D輕鬆,街坊,同好語氣處理咪仲好!

總有,你英文好不代表B英文好,大家中國人寫乜春英文信先,剩係大家係翻譯方向都硏究左兩三板,真係捉蟲入屎忽!

單野我睇有得拆,大家一人退一步,互不追究兼各讃兩句,出返張一埸誤會聯合聲明。。。咪好咯!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

本身都想買套gm 套sai rmr
先唔評論邊個岩邊個錯
但睇到師兄既情況
真係要觀望下先

佢黎緊出條KKM既threaded barrel老實講幾有興趣...
但呢單野我唔會選擇幫親guns modify lu......

陣間又斷野,變暗器管咪大獲...

本身唔識玩潮野。。。路過食花生

引用:
原帖由 RCman 於 18-9-2015 14:55 發表
方仗一事,作為用家或廠家。
我覺得好直得引以為鑒。
如果相方當時都退後一步睇多次,可能成個結局都唔同左。
但係,地球上所發生的事與物,就往往都係重覆再重覆的發生......包括對與錯!
本來過左去我都無謂提
呢單野都算有文字往來
但果次只有片面之詞
特別係睇完CCTV,我笑左出來

引用:
原帖由 odaan 於 18-9-2015 22:12 發表

本來過左去我都無謂提
呢單野都算有文字往來
但果次只有片面之詞
特別係睇完CCTV,我笑左出來
你知道得太多啦!小心戰機起飛,高空炸瓜你呀

CCTV???
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Dave 於 18-9-2015 17:48 發表

又係你呀 DENON ? 方杖事件又咬住我,而家又想咬? 洗唔洗比舊骨你?
一係搵日出荃灣揾你食餐飯,請你咬飯啦唔好再咬我啦我驚左你。

雖然知你都唔係聽道理果D 人,不過都要補番句,
第一個POS ...
黃生手車幾辣喎,咁高速入灣,手呔仲反得咁快,我真係連燈尾睇唔到

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-9-2015 22:30 發表
CCTV???
閉路電視呀!
其實當日整個過程都有視訊音訊紀錄,雙方講過咩,有咩身體語言,統統都有証有據,自己知自己事喇,唔係邊有縮得咁快呀……

發新話題