發新話題

想同盲神挑lf2

我真係好認真考慮緊將來俾唔俾個仔係香港讀書
講真呢d細路而家真係周街係

啊公請批准此post可用粗口
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 00:41 發表

當係我唔尊重其他人在先, 但

一個識尊重人的大人點會同一個P3唔識尊重人的人計較? 以tooth return tooth?

in example, 你De係高級小小, 因為係我發起先.

但你de就可以tooth return tooth?

人de 打 ...
嘩!呢篇精彩,我睇都睇唔明

引用:
原帖由 朗仔 於 13-11-2009 00:47 發表
睇黎你唔明白"你要得到別人的尊重,就得先學會尊重別人"呢一句....
仲有你唔好下下都話人地大過你就唔會同你計
打個比喻
一個細路係街上面撞低左個老婆婆,之後個老婆婆入左醫院,咁係唔係就唔關個細路事先??
重點係個細路仲要講「阿婆,你行路唔戴眼呀?」

引用:
原帖由 一等兵 於 13-11-2009 00:49 發表
+1,請求批准

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 00:41 發表

當係我唔尊重其他人在先, 但

一個識尊重人的大人點會同一個P3唔識尊重人的人計較? 以tooth return tooth?

in example, 你De係高級小小, 因為係我發起先.

但你de就可以tooth return tooth?

人de 打 ...
在一切評論之前,你的語文水平極度惡劣,如果你唔識用字的話,我地接受同義詞
但絕對唔接受50%中文50%英文
因為我只係解讀你的回覆,我要用一分鐘
再者你既然話我地要讓你
我地讓你咁邊個讓我地先,社會係現實的,錯就要認,打就要企定
我相信你聽過,未聽過我而家講你聽
以牙還牙下話
我地只係討論事情,根本希望你改善,反思
仲有你所用的例子同事實係兩回事,你講的野根本唔關我地的言詞事!!

回覆 135# 的帖子

佢又用F WORD啦!!!!!!!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 00:46 發表

低級
有幾低級呀,低級得過你!有爺生冇乸敎既社會垃圾,你仲衰過乞丐呀!!社.會.垃.圾!!!!!!

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -10 違規內容 13-11-2009 08:00
  • gtoray 金錢 -10 違規內容 13-11-2009 08:00

引用:
原帖由 sunny2014 於 13-11-2009 00:49 發表

呢d直頭叫冇人性....

引用:
原帖由 一等兵 於 13-11-2009 00:49 發表
用生果代替囉

引用:
原帖由 ea4101 於 13-11-2009 00:50 發表

在一切評論之前,你的語文水平極度惡劣,如果你唔識用字的話,我地接受同義詞
但絕對唔接受50%中文50%英文
因為我只係解讀你的回覆,我要用一分鐘
再者你亦然話我地要讓你
我地讓你咁邊個讓我地先,社會係現實的,錯 ...
同意x1
不過實在同神講野太累
我要訓了
師兄加油
無事無事 冷靜冷靜

回覆 144# 的帖子

真係大把wor而家

引用:
原帖由 sunny2014 於 13-11-2009 00:49 發表

拖佢出去打6+1佢

引用:
原帖由 Boniface 於 13-11-2009 00:49 發表
我真係好認真考慮緊將來俾唔俾個仔係香港讀書
講真呢d細路而家真係周街係
我肯定我結左婚生左仔老左,個仔一定唔會係佢咁
因為如果佢係咁無禮貌,又厚面皮,又唔識中文,又唔識英文既
佢未過三歲我已經掟左佢出門口

在道德曾面上你De also十分低級
低級??你講乜呀
如果我地係低級的話一早用晒s___,f___,你x的.........
我地仲使乜_得咁辛苦!

發新話題