發新話題

[認真] 2012世界災難、UFO、世界神秘事件、預言、宗教、靈性....講場

人類完全滅亡既可能性好低........NNN年前既甲骨文已告訴大家......人類生命力有幾強......
最多刀係從頭再泥過

軍醫本身都希望有新的局面出現,始終人類科技、環保、正念、与靈性修為十分不平衡,眾生共業很重,包括在下自己...新局面將以甚麼形式出現呢.....?仍是一個不解之謎.....

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 31-8-2012 19:41 發表
各位對世界各地巨型麥田圖有何睇法....?

happy shooting!
據說有數學家之類的物體o係麥田圈度發現到新的數學定理
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-9-2012 17:09 發表

據說有數學家之類的物體o係麥田圈度發現到新的數學定理
亦吾出奇.....在下始終認為有某些麥田圈並不是地球人所造成....(當然這意味著當中有某些是地球人約惡作劇而已....)

HAPPY SHOOTING!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

尋晚同個仔夜晚返歸......比佢問我點解粒星星會行得咁快?(禾以為佢見到流星) ....我見到刀有D奇怪既移動速度.........咁我同佢講:可能係飛機..........點知佢又指住另外一個位問我:個邊又有飛机?>>>> .......我再睇又見到差唔多既野(移勤暗紅色星星).....我明知唔係星或飛機(一個民航機唔會有既高度)......但我答左佢係飛機(因為唔G點講~~!)......但我個仔話唔係飛機,飛機無咁細架......同移動方向有D怪.......咁我就同個仔講.....係因為地球轉緊

引用:
原帖由 T-800 於 2-9-2012 12:27 PM 發表
其實也歡迎大家討論一下其他超自然現象、古今中外神秘或靈異事物奇怪生物等等.......

thank you!

軍醫叔叔,今年d古靈精怪野咁強又咁啱鬼節,有冇故仔分享下
希望你係100米之外睇到La

引用:
原帖由 gainax 於 2-9-2012 03:25 AM 發表
小弟比較在意既係瑪雅預言12月底既事, 因留意過相關資訊,唔係以前個d 亂up咁, 現在都9月了, 淨番幾個月內有咩神奇野發生,真係天知, 畢竟人類對比宇宙太渺少, 唔可以做到d咩改變, 無論有冇末日或天災或照常無事都好,  ...
末日唔緊要啊,唔生唔死或者要你玩2012石屎森林荒野救生先至係最大鑊
希望你係100米之外睇到La

引用:
原帖由 T-800 於 2-9-2012 15:29 發表
軍醫本身都希望有新的局面出現,始終人類科技、環保、正念、与靈性修為十分不平衡,眾生共業很重,包括在下自己...新局面將以甚麼形式出現呢.....?仍是一個不解之謎.....

Happy shooting!
我想地球reset
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 T-800 於 31-8-2012 14:57 發表
歡迎理性發表及分享,但内容敬請認真、言之有物、理性与尊重......,阿公及各位兄弟点睇呢?....

小心灰人.......呢班係暗藏月球內部的監察者......很具侵略性,係蜥蝪人既打手......
專殺興風作浪的小人

引用:
原帖由 alan512 於 2-9-2012 20:36 發表

軍醫叔叔,今年d古靈精怪野咁強又咁啱鬼節,有冇故仔分享下
真實靈異事件有好多,不過軍醫用win 7 手寫中文很慢,有排打字,得閒會寫d出來....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-9-2012 21:17 發表
我想地球reset
me too....

引用:
原帖由 tango1997 於 2-9-2012 19:32 發表
尋晚同個仔夜晚返歸......比佢問我點解粒星星會行得咁快?(禾以為佢見到流星) ....我見到刀有D奇怪既移動速度.........咁我同佢講:可能係飛機..........點知佢又指住另外一個位問我:個邊又有飛机?>>>> .......我 ...
可能係人做衛星~~

在討論末日前, 不如先說, 何謂"世界末日"吧,.....地球消失??定人類滅亡???還是文化崩潰???

至於外星生物......必定有吧.............

引用:
原帖由 queen 於 2-9-2012 23:14 發表
在討論末日前, 不如先說, 何謂"世界末日"吧,.....地球消失??定人類滅亡???還是文化崩潰???

至於外星生物......必定有吧.............
大災難發生以至世界現有体系大轉変....?

剛睇緊一本書,話今年12月21日係宇宙聯盟提升地球空間維度既日期,即由現時三度空間進展至四度空間........亦即係由時間軸整合的己發生的每一個三維空間而形成的第四度空間,如果外星人真的協助人類突破到第四度空間, 人類便可以實現時光穿梭,可以利用時間轉移進行物質資源的重新分配,屆時亦等於解決目前受時間所限的"資源有限,需求無限"的根本性制肘..........
專殺興風作浪的小人

發新話題