發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

而家就真係要花生啦

引用:
原帖由 tamagucci 於 31-5-2012 17:00 發表
喺另一個口水站見到樓主po野上去,俾人打到殘,講ge一樣,我無份出聲,佢噙晚好夜玩咗成兩個鐘,見樓主得意就多口,sor 咁多位大哥
咁你咪去返果度lor
佢響果度比人打到殘你又唔響果度打落水狗
會嚟呢度咁搞笑既?

我又唔覺佢好得意喎?

引用:
原帖由 tamagucci 於 2012-5-31 17:00 發表
喺另一個口水站見到樓主po野上去,俾人打到殘,講ge一樣,我無份出聲,佢噙晚好夜玩咗成兩個鐘,見樓主得意就多口,sor 咁多位大哥
咁做咩起果邊唔出聲走黎呢邊開新acc出聲呀?

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 tamagucci 於 2012-5-31 17:03 發表
喺u度睇到由頭到尾都冇正句出泥,成日話日唔啱
你喊乜春?

呢排睇開三國........

司馬超之心..........
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

以為呢度兒童台?

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-5-31 17:09 發表
以為呢度兒童台?
噢... 你捽死左佢...

新AC們, 真係食花生就靜D吧
插太多咀又唔係有料爆陣間令人以為你係疑犯朋友上黎放煙霧彈擾亂視線

引用:
原帖由 gtoray 於 31-5-2012 17:09 發表
以為呢度兒童台?
so fast ar.......

講左甘耐
樓主都未講過野喎

引用:
原帖由 peanuts_friend 於 31-5-2012 17:20 發表
講左甘耐
樓主都未講過野喎
你見到樓主 online 嗎?!

引用:
原帖由 queen 於 31-5-2012 17:17 發表

so fast ar.......
有d膠人係專登留既...

引用:
原帖由 peanuts_friend 於 2012-5-31 17:20 發表
講左甘耐
樓主都未講過野喎
人地講野你又唔起度, 人地唔起度你又講野.

師兄唔駛甘勞氣喎
我都話好少上黎
唔駛句句啄住呀?

發新話題