發新話題

[認真] 1989年 李卓仁 ?

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 22:52 發表

嘩,一大篇報道,重唔send俾大公報
你又知我冇SEND...
]

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 23:01 發表
http://www.youtube.com/watch?v=XWLw0Reb6FM

惡到咁...有咩計唔令人質疑
睇下來龍去脈先
人哋支聯會book咗個地方,你去霸人哋個位,踩場
人又試下有人入你屋企,睇你惡唔惡
再者,惡就身有屎依個理論會不會夾硬咗呀!
我亂Q泊車,差人趕我,我唔走,佢小九我,有咩計唔令人質疑佢針對我?(自己諗下啦)

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 23:12 發表

你又知我冇SEND...
Like爆你,大家各有立場,再嘈無謂,就此收筆

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 23:13 發表

睇下來龍去脈先
我亂Q泊車,差人趕我,我唔走,佢小九 ...
你亂泊車,差人趕你,你唔走,差人小九你,你仲質疑差人??????
]

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 23:14 發表

Like爆你,大家各有立場,再嘈無謂,就此收筆
討論下姐...
]

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 23:08 發表
我想要當年解放軍殺學生影片,頂!要下要下要左幾版都要唔到

我問人問題,都未答我就又比人轉移視線問返我轉頭
當年有個人講完坦克轆豬之後就生癌死鬼咗囉!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 23:13 發表

睇下來龍去脈先
我亂Q泊車,差人趕我,我唔走,佢小九 ...
係呀, 係 101 做得不對,

人地一年365日, 只係得一日, 只係得某一地點, 可以 ... 揚眉吐氣, 大展拳腳, 盡情發揮,

你居然想(漫)車邊, 係 101 不該

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:45 發表

還有明朝,秦朝,周朝
有那一個朝代死的人可與現今天朝可比!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.

唔洗拗, 只要貪污, 腐敗持續, 民運總會再來的!
民運由貪污腐敗而起,否定民運, 不如否定中國的貪污腐敗?
那些年冇人會貪那些錢, 90後不會明! 真懷念那時左右紅黑皇一條心的日子...

引用:
原帖由 starfox 於 21-6-2012 23:34 發表
唔洗拗, 只要貪污, 腐敗持續, 民運總會再來的!
民運由貪污腐敗而起,否定民運, 不如否定中國的貪污腐敗?
那些年冇人會貪那些錢, 90後不會明! 真懷念那時左右紅黑皇一條心的日子...
冇錯!!連非洲土人都曉得中國有貪污
]

共黨以FB入侵香港,以圖洗去香港人64的思想
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:04 發表

枉你仲笑得出
Le吹牙
我笑你阿爺比人玩笨實刀吾知

回覆 177# 的帖子

你hi大左?!

引用:
原帖由 gtoray 於 22-6-2012 03:36 發表
你hi大左?!

[認真]
中國買美債擺明蝕章
美佬一個QE就印銀紙,買完自己D債就有現錢還比人
同埋美國經濟咁差,中國重要買佢D債
雖然,可以視為"救助"老美,保住一個大買家
但係老美依家都危危乎,之前一個次按搞到全球呢錦hea
所以我唔明點解重要買債,政治遊戲?
定係阻止人仔升值既方法?
人仔自己本身限制流通,完全受國家控制,本應相安無事,因為不受外圍影響
可惜近十幾年一路引入外國資本

美金以前最大優勢就係信用
因為老美之前係焦急大國, 銀紙價值有保證, 一句: 呢張美金係值咁多錢, 我話既. 就搞掂
依家美國一路差, 美金亦開始無乜信用
好似d阿拉伯佬錦: 老美用廢紙換石油

以上純粹個人睇法

引用:
原帖由 一舊水 於 22-6-2012 05:30 發表

[認真]
中國買美債擺明蝕章
美佬一個QE就印銀紙,買完自己D債就有現錢還比人
同埋美國經濟咁差,中國重要買佢D債
雖然,可以視為"救助"老美,保住一個大買家
但係老美依家都危危乎,之前一個次按搞到全球 ...
有咩辦法姐! 佢地把口就話反美, 其實就最愛臭美! 幹部送晒仔女去歐美, 把老解變成偽美軍, 所以唔爭在買埋美債做美奴!

發新話題