發新話題

WXx showroom services

嘩.鬧足成年....
不過E仔我真係未去過..

good to go E仔
bed to take E仔

年尾比人小到年頭

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-2-2013 22:48 發表
掂親姨仔 。。。無好下場x!! 。。。。政府話既

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-2-2013 22:48 發表
又難怪E仔好啦!老闆坐喺隔離,唔似WXC老闆喺火炭!旺角樓上鋪幾個位空嘅賣空氣?/賣空間!真係聲大大無貨賣?
偽君子!永遠虛偽!

e仔好過豬屎好多

E何B服務真係一流,有次我係櫃臺等咗一陣先有槍試,個職員講咗五、六次唔好意思!反而係W豬屍呢,高同矮兩個都ok, 係光頭佬最不知所謂,好似完全唔想收你錢做生意,好似阻住佢咁!

呢種人最啱做殯儀館!有次佢仲話槍只可以試一枝,有問題都唔可以再揀過,結果其他staff都冇理佢,照樣攞過另一枝俾我試。條光頭佬正白癡!

引用:
原帖由 kde 於 18-2-2013 01:10 發表
E何B服務真係一流,有次我係櫃臺等咗一陣先有槍試,個職員講咗五、六次唔好意思!反而係W豬屍呢,高同矮兩個都ok, 係光頭佬最不知所謂,好似完全唔想收你錢做生意,好似阻住佢咁!

呢種人最啱做 ...
唔係瓜?只準羅一支試......甘試來仲咩?
不如叫人羅出來唔洗拆開包裝直接打包比錢走人?

回覆 188# 的帖子

係lor
淨係俾試一枝真係好唔make sense

引用:
原帖由 RCman 於 18-2-2013 12:35 發表

或者員工經常要帶娘親番工呢?

偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 RCman 於 18-2-2013 12:35 發表

我有E記試過3把SRC TT33, 一把KWA TT33...都無俾人串

早兩日要上14/f訂啲嘢,因為驚會白行咪打個電話去問清楚先,點知打咗三次都係無人聽,最後係比人cut線之後睇返個營業時間係on緊。係咪連電話都怕聽?反而打去火炭就有人聽,真係唔明?

引用:

比我就試完唔岩轉頭走人
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我係老細嘅話只要炒咗光頭佬,D生意就返晒嚟!
唉,我發覺咁多行業,只有槍街D sales最.......唔休做!三斤呀,14/F呀,童工呀,全部好似唔想你幫襯咁.....

引用:
原帖由 kde 於 18-2-2013 01:10 發表

呢種人最啱做 ...
其實你講果個光頭佬係WxC做左好耐,

14/F門市未開時,只有做網上,我e-mail local sales時通常都係佢覆e-mail,

上到去office拎貨每次都係得佢一個拎野比客,果時覺得佢無咩野
signature oversize

發新話題