發新話題

元朗買氣槍奇遇

引用:
原帖由 Arther 於 10-6-2011 19:42 發表

佢咁問係戇居咗,但覺得老細d反應又過分大
用氣槍打老鼠都唔係今時今日先有...
唔係今時今日先有就係o岩?

引用:
原帖由 sunny2014 於 10-6-2011 18:38 發表

先去搵個滅鼠專家寫紙批準你買「滅鼠槍」就知,ok?
未聽過乜嘢「滅鼠槍」老鼠膠我就知!重知一見就打,d蛇蟲鼠蟻入屋都唔會預先申請啦
打唔走先再搵乜嘢滅蟲專家去攪

引用:
原帖由 cls6437 於 10-6-2011 19:10 發表
其實大家講左咁耐我都未估到係邊間?
1/F OR 2/F
上一層,向右望就有2間痴埋,其中一間有賣糖,再行入D轉左就見到
不過果間野我都覺係有問題...果陣時岩岩先知元朗有鋪唔洗出旺角行
走去合益搵電....入到果間野要車仔電都比人有少少恥笑+唔耐煩語氣話:車仔電去車仔鋪啦!
不過樓主唔洗咁勞氣,搵過第2間直接話射下氣水罐就應該唔會再有E類事發生....
網上現學現賣,有錯請指正

引用:
原帖由 ner 於 10-6-2011 19:53 發表

上一層,向右望就有2間痴埋,其中一間有賣糖,再行入D轉左就見到
不過果間野我都覺係有問題...果陣時岩岩先知元朗有鋪唔洗出旺角行
走去合益搵電....入到果間野要車仔電都比人有少少恥笑+唔耐煩語氣話:車仔電去車仔 ...
佢會同你講:「我十幾年前已經用緊鋰電啦,你用乜鬼車仔電?要車仔電行過幾個街口去車仔鋪啦!」

引用:
原帖由 MKL04438 於 10-6-2011 19:56 發表

佢會同你講:「我十幾年前已經用緊鋰電啦,你用乜鬼車仔電?要車仔電行過幾個街口去車仔鋪啦!」
十幾年前已經用緊鋰電啦 = =.......
真係吹得就吹
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 gtoray 於 10-6-2011 19:49 發表

唔係今時今日先有就係o岩?
過到人都要過到自己!
打貓打狗我都唔會,但打入屋老鼠我唔覺得係唔啱喎

引用:
原帖由 gtoray 於 10-6-2011 19:41 發表

你去返間舖問候佢啦
果時就面矇矇比人小走左
返到屋企上網就扮勁
真係搞笑

咁多人插你都唔怕醜
極品!
請問師兄我點扮勁呢?

引用:
原帖由 MKL04438 於 10-6-2011 19:56 發表

唔洗幾個街口....搵到同一層有間....
網上現學現賣,有錯請指正

引用:
原帖由 ner 於 10-6-2011 19:53 發表

走去合益搵電....入到果間野要車仔電都比人有少少恥笑+唔耐煩語氣話:車仔電去車仔 ...
就係呢間啦,個老板好矮,算幾醜樣!

引用:
原帖由 vassilihk 於 10-6-2011 19:24 發表
我真係想知樓主今年幾大...
廿到尾

嗚呼哀哉

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 20:03 發表

請問師兄我點扮勁呢?
與其你係到隔山打牛, 希望佢睇到, 不如你直接出去小佢, 你既目的都係咁姐, 但你e+只係係度不停係到9up, 重唔係扮勁? 講左咁耐片都拍埋番黎啦

引用:
原帖由 Arther 於 10-6-2011 20:03 發表

過到人都要過到自己!
打貓打狗我都唔會,但打入屋老鼠我唔覺得係唔啱喎
打入屋老鼠冇錯
但唔應該用氣槍
要射幾多槍先死?

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 20:03 發表

請問師兄我點扮勁呢?
你想小返個老細就去返佢舖頭當面小

唉! 獅豬鴉虎真係眾神既樂園, 走左一個, 再黎一個!

問你死未?
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

發新話題