發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 20:49 發表

D.A.B. = 民建聯

http://www.dab.org.hk/tr/index.jsp

"香港社評立法會參議員"搜尋結果: 共找到0 個
左仔美軍!?

我個人真係好想睇吓封律司信點寫
Sleep Well!

[quote]原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 20:54 發表
我個人真係好想睇

律師信??

如果你有舉動
我就即刻行動
唔止掉你部腦落街同爆門剪鎖咁簡單
我已經知道你六個地址
夠膽你就同我鬥
我表明我係CTU
我駒逐你出境做底你都仲得

告佢恐嚇夠唔夠做呀??

My ip address is in Iraq....I think he can hand deliver to me!!!!!
Sleep Well!

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 21:03 發表
律師信??

如果你有舉動
我就即刻行動
我已經知道你六個地址
夠膽你就同我鬥
我表明我係CTU

告佢恐嚇夠唔夠做呀??
因住佢派 Jack Bauer 爆你六度門,剪你六把鎖

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 21:03 發表
My ip address is in Iraq....I think he can hand deliver to me!!!!!
人地放兩曰假都夠時間响中東飛返香港攤抖下,小心佢打打下仗食三點三過黎比封律師信你~

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 21:07 發表

人地放兩曰假都夠時間响中東飛返香港攤抖下,小心佢打打下仗食三點三過黎比封律師信你~
HALO去Game場追殺你tim ar!

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 20:33 發表
放工返屋企都唔係好耐jur.....咁快有咁多笑料!!!

救命......"Fincial"...is "Financial" or "Facial"????

佢去打仗講伊拉克話ka???  英文簡單生字都攪成咁???
有排笑啦
日日有D新野好快上Wiki...

幾好呀,係office無咁悶

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 21:03 發表
律師信??

如果你有舉動
我就即刻行動
我已經知道你六個地址
夠膽你就同我鬥
我表明我係CTU

告佢恐嚇夠唔夠做呀??
佢做"低"我就驚jur...做"底"我.....駛乜驚呀!

佢英文又唔得,中文又屎....我都要學定伊拉克文讀律師信lor....|)
Sleep Well!

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 21:07 發表

美軍B52毎日均有香港至中東直航,現與機管局硏究泊位問題.
Sleep Well!

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 21:10 發表

有排笑啦
日日有D新野好快上Wiki...

幾好呀,係office無咁悶
我有懷疑過佢個blog D 回覆全部都係佢自編自導自演!!無理由有人信佢仲同佢一齊癲架嘛~

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 21:19 發表

美軍B52毎日均有香港至中東直航,現與機管局硏究泊位問題.
B52都有咩?參謀長大人呢啲大人物未必座呢D古董架.....大人物無返隻私人F22代下步點似樣呀??

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 21:23 發表

B52都有咩?參謀長大人呢啲大人物未必座呢D古董架.....大人物無返隻私人F22代下步點似樣呀??
B52坐人ga咩?

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 21:20 發表
我有懷疑過佢個blog D 回覆全部都係佢自編自導自演!!無理由有人信佢仲同佢一齊癲架嘛~
我都有諗過 ~~

正常人 , 一早埋晒位開拖

你睇下我地 , 個 post 5-23 開
今日第 5 日 , 幫佢起底甘濟

齋 X 兩句無下文 ?? 我唔 X 信囉|)

發新話題