發新話題

最近係facebook見到既新隊.....=.="

引用:
原帖由 sam524 於 14-12-2009 01:16 發表

友台都知la!?...
真強...
果隊人...........真係

其實佢地唔着衫,係咪想扮陳冠希係神槍手個做型呢?

回覆 227# 的帖子

熱姐...XDD
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

個group無野睇lur, 有人被ban A/C

估唔到陳生會咁無聊....
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 14-12-2009 12:51 發表
估唔到陳生會咁無聊....
邊個陳生...
我都係陳生...

笑下算啦
o靚仔嚟je
一陣比人話獅豬鴉虎d人恰o靚仔就無謂~

引用:
原帖由 sam524 於 14-12-2009 13:08 發表

邊個陳生...
我都係陳生...
緊係槍霸
我生得聰明得罪你咩!!!

話時話...好似唔見友台d人出手...

Great group wor ... too bad I'm way too old to join !!

Waiting Patiently for Game Start

11~2 歲 , 無乜可以要求 , 唔通要求佢通蹺 M4 款式 , 拆槍開波箱咩 ??

入面內容我無睇 , 我只睇相
但除左睇相之外 , 多 D 留意佢 D 字

佢係咩人我唔知 , 但我見佢無打錯別字 , 起碼我對佢既印象係正面既

引用:
原帖由 odaan 於 14-12-2009 15:13 發表
11~2 歲 , 無乜可以要求 , 唔通要求佢通蹺 M4 款式 , 拆槍開波箱咩 ??

佢係咩人我唔知 , 但我見佢無打錯別字 , 起碼我對佢既印象係正面既
槍嘴指著自己個口喎…仲唔夠?

引用:
原帖由 odaan 於 14-12-2009 15:13 發表

但陳生94年,計落都15啦!

引用:
原帖由 1233 於 10-12-2009 18:04 發表

有d似脹爆
湖南少年脹爆

發新話題