發新話題

岩岩睇完1984

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-6-2012 23:24 發表

我見到隻青蛙乍喎.......
智障青蛙!

話說最近都幾忙, 所以少上

岩岩睇完岩岩睇完普羅米修斯 , 超好睇, 少有地可以話題科幻, 但係超有趣味

故事係講2094年個時, 外星人做左咩出黎, 同人性如何在一百幾十幾萬里外被扭曲

係警世之作

激起左我對異形同外星人的興趣, 所以即刻睇返異形123

誠意推介俾大家

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 6-6-2012 23:31 發表

岩岩睇完岩岩睇完普羅米修斯 , 超好睇, 少有地可以話題科幻, 但係超有趣味

故事係講2094年個時, 外星人做左咩出黎, 同人性如何在一百幾十幾萬里外被扭曲

係警世之作

激起左我對 ...
我都想去睇... 但係唔知有冇時間同精神...

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 6-6-2012 23:31 發表

係警世之作

激起左我對 ...
萬能key?

引用:

係警世之作

激起左我對 ...
係唔係3d架?
彈劾

岩岩睇完岩岩睇完貞子3D , 超好睇, 少有地可以話題科幻, 但係超有趣味

故事係講20XX年個時, 貞子點樣殺人, 同貞子如何在一百幾十幾萬部電視內爬出

係警世之作

激起左我對貞子同電視機的興趣, 所以即刻睇返貞子123

誠意推介俾大家

引用:
原帖由 faihk 於 6-6-2012 23:36 發表

我都想去睇... 但係唔知有冇時間同精神...
如果想睇一定要對異形系列有愛
引用:
原帖由 車神勇 於 6-6-2012 23:45 發表

係唔係3d架?
係呀~

引用:
原帖由 一舊水 於 6/6/2012 11:52 PM 發表

岩岩睇完岩岩睇完貞子3D , 超好睇, 少有地可以話題科幻, 但係超有趣味

故事係講20XX年個時, 貞子點樣殺人, 同貞子如何在一百幾十幾萬部電視內爬出

係警世之作

激起左我對貞子同 ...
點解突然變左潮文.............

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 7-6-2012 00:09 發表

如果想睇一定要對異形系列有愛

係呀~
直頭想⻣都 ”輪” 嘪咁姐!包括鐵血 & 異獸戰。

岩岩睇完岩岩睇完Cuvie本<<Nightmare Maker>> , 超好睇, 少有地可以話題情色, 但係超有趣味

故事係講20XX年個時, 人因一部機點樣發好夢, 同人性如何在為滿足夢/慾下被扭曲

係警世之作

激起左我對人類夢境及生理的興趣, 所以即刻睇返Sex for Dummies

誠意推介俾大家

發新話題